Fönsterfilm (statisk)

Rutor

Frostad fönsterfilm till verkligt superpris! Detta är en av våra mest populära modeller - ”Frost Rutor”. En frostad fönsterfilm i ljust grå färg med rutor som hindrar insyn och fäster helt utan klister. Rutorna av frostad fönsterfilm är ca 3,5x3,5 cm stora och omges av någon millimeter klar film. Att rutorna är relativt små gör att filmen även passar väldigt bra även på mindre fönster.

Notera att denna modell inte ger fullständigt insynsskydd. Det går alltså att delvis se vad som finns på andra sidan fönstret om man tittar mellan rutorna, men å andra sidan får man ett väldigt fint ljusinsläpp och en väldigt fin fönsterdekoration.

Filmen har inget klister på baksidan utan fästs statiskt på fönstrets insida med hjälp av vatten. Det gör fönsterfilmen enkel att sätta upp, ta ner och flytta till ett nytt ställe. Självklart skadas filmen inte och den lämnar heller inga märken på fönstret.

Frostad fönsterfilm är ett bra insynsskydd och samtidigt ett enkelt, billigt och praktiskt sätt att slippa direkt solljus. Med vår lättmonterade fönsterfilm i frostat (suddigt) utförande skapar du en trivsam inomhusmiljö på några minuter.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Grad av insyn:     Transparenta partier - lite insyn     
Filmens yta:  Slät etsning
Tjocklek:  Ca 0,2 mm
Adhesiv:  Fäster statiskt utan klister
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Medelbetyg 5/5 baserat på 2 st röster.
av
av
Uppfyller våra förväntningar fullt ut.
Drift & produktion:  Wikinggruppen