Länkar

Dekorplastbutiken
Dekorplastbutiken.se är en e-butik specialiserad på just dekorplast och kakeldekor. Här hittar hittar du mängder av storlekar, färger och mönster. Kika gärna in och låt dig inspireras för nya projekt!
E-handelscertifiering - Mer info om den certifiering vi innehar
Rådet för E-handelscertifiering grundades 2007 för att erbjuda Sveriges första e handels-certifiering och har alltsedan dess varit både stilbildande och pådrivande för certifieringar för näthandel. Föreningen tar fram och underhåller en oberoende kravstandard för Internet-butiker för att underlätta för allmänhet och kunder att bedöma hur trygg och tillförlitlig användningen av e-handelslösningen är. Detta gäller både webshopens IT-säkerhet och hur företaget bakom webshopen sköts för att klassas som seriös, trygg och pålitlig. Föreningen utser och godkänner de parter som har rätt att certifiera enligt fastställt regelverk.
Fönsterfilm.com - Experten inom fönsterfilm och insynsskydd
Fönsterfilm.com är en e-butik helt specialiserad på att producera och sälja fönsterfilm och insynsskydd. Här hittar du fler mönster, färger och storlekar än hos någon annan!
Missing People
Vi vill gärna hjälpa till och göra skillnad. Därför har vi valt att stödja Missing People genom ett sponsoravtal. Missing People Sweden är en ideell förening som publicerar efterlysningar och hjälper polis och anhöriga med att arrangera skallgångar när personer försvinner spårlöst.
Mongolrally - för hemlösa barn i Mongoliet
Häng med på ett välgörenhetsrally från Sverige via London till Mongoliets huvudstad Ulan Bator. Rallyt gick av stapeln för några somrar sedan, men bilderna finns kvar! Unik Dekor är en av många som hjälper hemlösa barn i Ulan Bator samt bidrar till att skänka en ambulans till Mongoliets största sjukhus.
Unik Dekor på Facebook
Kolla in vår sida på Facebook. Lär mer om oss, läs nyheter, få specialerbjudanden, delta i tävlingar, se bilder, skriv egna recensioner och mycket mycket mer. Bli fan så missar du inget!
Unik Dekor på Instagram
Vi finns så klart på Instagram! Är du nyfiken, men har inget eget konto? Inga problem - du kan ändå kika in och bläddra runt via den här länken. Ni som redan är på Instagram kan hitta oss direkt som @unikdekor. Vi gillar skarpt när ni taggar bilder på era väggord, väggdekor och allt som kan inspirera andra med #unikdekor och berättar det via @unikdekor
Webbutik.info
Seriös länksamling till svenska e-butiker.
Drift & produktion:  Wikinggruppen