Trygga garantier

 

Väggtexter

 

100% NÖJD-KUND-GARANTI

Vi har tillverkat väggord och väggtexter sedan 2008 och vet att våra produkter håller högsta kvalitet. När du handlar av oss vill vi att du ska känna dig helt trygg och lämnar därför en garanti för att du ska bli nöjd. Om väggtexten av någon anledning inte sitter som du tänkt dig, så skickar vi helt enkelt en ny. Detta gäller även om du själv misslyckats med monteringen!

Om du vill utnyttja denna garanti så kontaktar du vår kundtjänst. Har det blivit något fel när du monterade produkten kan vi ofta lösa detta genom att skicka en ny del, t.ex. prickar eller ett ord. Gäller det ett större fel kommer vår kundtjänst troligen att be dig att ta ett fotografi på väggordet och skicka till oss tillsammans med en beskrivning av vad du är missnöjd med. I några fall kan vår kundtjänst även be dig att ta ner dekoren och skicka den till oss i ett kuvert tillsammans med ordernummer, så släng den inte.

Garantin gäller upp till 14 dagar efter att du kunnat hämta ut din väggtext hos postombudet/servicepoint och inte i de fall ärendet gäller sådant som finns korrekt beskrivet för produkten, dvs design, typsnitt, färg, storlek etc. Garantin kan utnyttjas en gång per genomfört köp.

 

5 ÅRS "PÅ-VÄGGEN-GARANTI"

Våra väggord sitter ordentligt på väggen utan att lämna klisterrester. Skulle din väggtext lossna inom 5 år efter ditt köp så ger denna garanti dig en ny! Kontakta vår kundtjänst med ett foto och berätta vilken produkt det gäller så hjälper vi dig.

Garantin gäller för väggtexter som suttit inomhus i normal rumstemperatur och monterats en gång (väggtexter kan inte flyttas). Den gäller inte om väggordet utsatts för onormalt slitage eller hantering.

 

 

Fönsterfilm

 

100% NÖJD-KUND-GARANTI

Vi har sålt fönsterfilm till väldigt många kunder och vet att våra produkter håller allra högsta kvalitet. När du handlar av oss vill vi att du ska känna dig helt trygg och lämnar därför en riktig garanti för att du ska bli nöjd. Om fönsterfilmen av någon anledning inte sitter som du tänkt, så skickar vi helt enkelt en ny. Detta gäller även om du själv misslyckats med monteringen!

För att använda dig av garantin så kontaktar du vår kundtjänst. Har det blivit något fel när du monterade produkten kan vi i många fall faktiskt lösa det med hjälp av goda råd & erfarenheter. I annat fall kommer vi att be dig om ett fotografi på fönsterfilmen och platsen den suttit på samt skicka dessa tillsammans med en beskrivning av vad du är missnöjd med. I några fall kommer vi också att be dig skicka tillbaka fönsterfilmen till oss tillsammans med uppgift om ditt ordernummer, så släng den inte. 

Garantin gäller i upp till 14 dagar efter att du kunnat hämta ut din fönsterfilm hos postombudet/servicepoint och inte i de fall ärendet gäller sådant som finns korrekt beskrivet för produkten, t.ex. mönster, färg, storlek etc. Garantin gäller inte heller om du själv skurit eller klippt till din fönsterfilm i fel storlek eller form. Garantin kan utnyttjas en gång per genomfört köp.

 

3 ÅRS "PÅ FÖNSTRET-GARANTI"

Vår fönsterfilm sitter ordentligt. Skulle din statiska fönsterfilm lossna inom 3 år efter ditt köp och du inte kan få tillbaka den med perfekt resultat så ger denna garanti dig en ersättningsprodukt av samma modell (så länge denna finns på lager - annars närmast motsvarande). Kontakta vår kundtjänst och berätta vilken produkt det gäller så hjälper vi dig.

För statiskt fönsterfilm gäller garantin om fönsterfilmen suttit inomhus i normal rumstemperatur. Garantin gäller inte om fönsterfilmen utsatts för onormalt slitage eller hantering.

 

Drift & produktion:  Wikinggruppen