LEVERANS

LEVERANSTID

Vi skickar din beställning blixtsnabbt! Vid varje produkt framgår vilken leveranstid produkten har. Beställer du enbart lagervaror är det normalt samma dag eller dagen efter! Notera att vid betalningsalternativet Förskottsbetalning dröjer leveransen ytterligare någon dag, eftersom det oftast tar någon bankdag för pengarna att nå vårt konto.

Om du valt en väggtext eller fönsterfilm särskilt  tillskuren efter dina egna mått så brukar vi klara att skicka dessa inom 3 dagar, men ibland kan det ta upp till en vecka. Vill du att vi producerar och skickar din väggtext eller måttskurna fönsterfilm samma dag eller senast dagen efter att du beställt och betalning inkommit, så välj Expressleverans i kassan. Skulle det av någon anledning ta längre tid meddelar vi dig anledningen och ny beräknad leveranstid. Självklart återbetalas i dessa fall även eventuell expressavgift som du betalt.

Beställningsvaror i vårt sortiment är tydligt uppmärkta. Dessa produkter tar vi hem efter din beställning. Vi har ingen returrätt på beställningsvaror och leveranstiden varierar något. Vid varje produkt kan du tydligt se tiden det tar för oss att få hem och skicka varan till dig, vanligtvis ca 14 dagar.

LEVERANSSÄTT

Vi skickar mindre beställningar med Posten och lite större paket med DHL. I båda fallen hämtar du ditt paket hos närmaste ombud (t.ex. ICA eller Coop). Du aviseras genom e-mail, sms och/eller brev när din sändning kommit fram och är klar att hämtas ut. Alla våra sändningar är spårbara under transporten, förutom varuprover.

Företag i Sverige har möjlighet att välja DHL Företagspaket och få leveransen direkt till arbetsplatsen. Detta alternativ är inte tillgängligt för kunder utanför Sverige.

Du kan också välja att hämta själv på vårt lager i Helsingborg. Vi finns på Andesitgatan 23C på industriområdet Väla Södra i Helsingborg. Om du väljer detta fraktalternativ hör vi av oss när dina produkter är färdiga och klara för upphämtning.

FRAKTKOSTNADER

Fraktkostnaden för en beställning inom Sverige är 29 kr alternativt 49 kr beroende på hur stora & skrymmande produkterna är. För kunder i Danmark och Finland är fraktkostnaden 49 kr respektive 69 kr.  Du ser tydligt fraktkostnaden i varukorgen och kassan. Vid ordervärde över 800 kr bjuder vi på frakten.

Företag i Sverige kan välja att få varorna levererade direkt till arbetsplatsen och betalar då en något högre avgift - 68 kr exkl. moms. Väljer företaget att istället hämta ut varorna hos närmaste ombud gäller samma låga fraktkostnad som för privatpersoner. Vid ordervärde över 800 kr är leveransen fraktfri oavsett fraktalternativ. Valet mellan de två alternativen görs i kassan. Detta leveransalternativ är inte tillgängligt för kunder utanför Sverige.

Om du väljer att hämta din betällning själv direkt på vårt lager tillkommer självklart inga fraktkostnader.

SKADOR PÅ PAKET OCH PROBLEM I SAMBAND MED TRANSPORTEN

Vi står självklart för transportrisken om något händer ditt paket på vägen till dig, t.ex om det skulle skadas eller kommer bort. Vi besiktigar varje sändning innan den skickas till dig, men åtar oss så klart att åtgärda sådant som sker på vägen. Ofta innebär detta att vi snabbt och kostnadsfritt skickar en ny vara.

Upptäcker du skador på ditt paket är det väldigt viktigt att du anmäler det direkt på utlämningsstället eller till transportbolaget och gör en skadeanmälan. Du ska inte hämta eller lösa ut skadade paket! Du anmäler sedan detta omgående till vår kundtjänst på telefonnummer 042 - 453 08 32 eller via email till kundtjanst@unikdekor.se. Vi hjälper dig därefter med ditt ärende.

För att vi ska kunna reklamera transportskadan till våra transportörer behöver detta göras inom 3 dagar, så vi är tacksamma om du meddelar oss inom denna tid. Tänk på att spara emballaget om du ändå hämtat ut ditt paket, så att returtransporten kan ske på ett säkert sätt.

Drift & produktion:  Wikinggruppen