Om Unik Dekor

 

Unik Dekor är en e-butik som säljer inredning för väggar och fönster. Vi har funnits ända sedan 2008, då vi var en av de allra första webbutikerna som introducerade väggtexter och väggdekor på svensk marknaden. Sedan dess har sortimentet utökats rejält, men vi håller troget fast vid att erbjuda våra kunder modern och prisvärd inredning.

Vi finns numera i en helt nybyggd lokal med lager & kontor på Andesitgatan 23C i Helsingborg (område Väla Södra strax bredvid NetOnNet).

Vi designar, producerar och säljer våra väggtexter själva för att kunna erbjuda 100% perfekta varor till låga priser. Sortimentet av väggord kompletterar vi med licensierade och noga utvalda produkter från andra tillverkare. Vi är stolta över att varje år sälja tusentals väggdekorationer,väggtexter, tapeter och inredningsprodukter till glada och nöjda kunder! Unik Dekor är i korthet det enkla, billiga och trygga alternativet på nätet.

Unik Dekor drivs sedan 2008 av Daniel och Tina Silverklang. Vi har vårt säte i Helsingborg. Vi är certifierade av Rådet för E-handelscertifiering och självklart innehar vi F-skattsedel och är momsregistrerade. Vill du veta ännu mer om oss? Besök oss på Facebook, http://www.facebook.com/UnikDekor, där vi har över 2 300 personer som gillar och följer oss! Eller kika in på vår blogg, för tips, nyheter och tävlingar!

 

        Varmt välkommen till oss!

 

       Tina Silverklang - VD på Unik Dekor                               

Tina Silverklang - Grundare & ägare

 

 

Du är välkommen att kontakta oss via nedanstående uppgifter:

Unik Dekor         
Andesitgatan 23 CE-post: kundtjanst@unikdekor.se 
254 68 HELSINGBORGOrganisationsnummer: 556832-2910

 

 

Butiken www.unikdekor.se är en del av 

 

 

Förfrågningar via mail som berör faktiska köp eller beställningar besvaras under vardagar inom 48 timmar från förfrågningen mottagits. Om frågan inte kan besvaras inom denna tid  meddelar vi orsaken till fördröjningen samt när frågan kommer att besvaras.

 

Drift & produktion:  Wikinggruppen