FAMILJ FAMILJ

Väggtext

FAMILJ

399 kr

Välj storlek

Välj färg

Du har valt: i färg


Finns i lager
Försäljningen av väggtext är tillfälligt pausad, pga sjukdom. Vi planerar att senast maj månad åter vara igång med produktionen.
.

Försäljningen av väggtext är tillfälligt pausad, pga sjukdom. Vi planerar att senast maj månad åter vara igång med produktionen.
  •   KÖP 3 VÄGGTEXTER, BETALA FÖR 2! 
  •   Fraktfritt över 250 kr (annars 39 kr)
  •   Tillverkas & skickas inom 3 vardagar
  •   Öppet köp 30 dagar & Nöjd-kund-garanti

I det här huset är vi en familj - Älska varandra Skratta ofta - Sjung så det hörs - Kramas ofta - Le - Dela med dig - Var inte långsint - Säg förlåt - Visa respekt - Var snäll - Var omtänksam - Gör det som är rätt - Gör ditt bästa - Säg tack så mycket & snälla - Var ärliga mot varandra - Håll det du lovar - Var positiv tacksam ödmjuk

Väggtext på svenska i modern stil. Här blandas olika typsnitt, storlek och tjocklek på texten och skapar en spännande och modern helhet. Detta är definitivt en väggtext långt utöver det vanliga.

Medium - 40 x 86 cm
Large - 58 x 125 cm
XL - 75 x 160 cm
XXL - 100 x 217 cm

Väggordet finns i flera storlekar för att du ska kunna välja det som passar bäst hemma hos dig. Är du intresserad av större eller mindre så kontakta vår snälla kundtjänst - vi löser det mesta!


Sammanfattning:
* Väggord tillverkat i Sverige
* Finns i svart, vit, grå & silver
* 100%-nöjd-kund-garanti
* Lämnar inga märken
* 5 års garanti
* Inga kanter eller genomskinliga detaljer

Material och färger:

Detta väggord tillverkas av elegant matt kvalitetsvinyl som är så tunn att texten ser ut att vara skriven direkt på väggen. Väggordet är tillgänglig i en mängd olika färger. Vill du ha ett färgprov så mejlar du bara vår kundtjänst.

 

En kvalitetsprodukt som är enkel att använda:

Våra väggord har ingen bakgrund eller genomskinliga kanter, utan är precisionsutskurna ur vinylen. De levereras på en tejp som gör monteringen väldigt enkel och självklart medföljer en tydlig monteringsanvisning på svenska.

 

Garantier:

Vi har tillverkat väggord sedan 2008 och vet att våra produkter håller allra högsta kvalitet. Därför vågar vi lämna en trygg 100%-nöjd-kund-garanti. Våra väggord lämnar inget klister på väggen, men vi garanterar ändå att de sitter ordentligt i minst 5 år om de sätts upp inomhus. 

>>>Läs mer om våra garantier här

Våra väggtexter kommer på en speciell överföringstejp för att smidigt kunna sättas upp även av den som aldrig tidigare gjort något liknande.

I korthet så "skrapar" du av själva texten på väggen och drar sedan bort tejpen. Kvar på väggen sitter då bara din nya vackra väggtext!

>>> Här kan du läsa mer om monteringen (klicka) 

 

Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Recensioner
av
Så snyggt! Lätt att applicera! Supernöjd!
Drift & produktion:  Wikinggruppen