Väggtext väggord Underbar & älskad Väggtext väggord Underbar & älskad

Väggtext

Underbar & älskad

199 kr

Storlekar:

Välj färg


Välj färg 2

Du har valt: i och färg


Finns i lager
Försäljningen av väggtext är tillfälligt pausad, pga sjukdom. Vi planerar att senast maj månad åter vara igång med produktionen.
.

Försäljningen av väggtext är tillfälligt pausad, pga sjukdom. Vi planerar att senast maj månad åter vara igång med produktionen.
  •   KÖP 3 VÄGGTEXTER, BETALA FÖR 2! 
  •   Fraktfritt över 400 kr (annars 49 kr)
  •   Tillverkas & skickas inom 3 vardagar
  •   Öppet köp 30 dagar & Nöjd-kund-garanti

Underbar & älskad

Väggtext för barnrummet i två färger du själv väljer. Den här väggtexten ett fantastisk tillskott till ditt barns rum. Genom att välja precis de färger som passar bäst hemma hos dig skapar du en riktigt unik dekor!

Small - 50 x 28 cm
Medium - 75 x 42 cm
Large - 100 x 56 cm

Väggordet finns i flera storlekar för att du ska kunna välja det som passar bäst hemma hos dig. Är du intresserad av större eller mindre så kontakta vår snälla kundtjänst - vi brukar lösa det mesta!

Sammanfattning:
* Väggord tillverkat i Sverige
* Finns i svart, vit, grå & silver
* 100%-nöjd-kund-garanti
* Lämnar inga märken
* 5 års garanti
* Inga kanter eller genomskinliga detaljer

Material och färger:

Detta väggord tillverkas av elegant matt kvalitetsvinyl som är så tunn att texten ser ut att vara skriven direkt på väggen. Väggordet är tillgänglig i en mängd olika färger. Vill du ha ett färgprov så mejlar du bara vår kundtjänst.

 

En kvalitetsprodukt som är enkel att använda:

Våra väggord har ingen bakgrund eller genomskinliga kanter, utan är precisionsutskurna ur vinylen. De levereras på en tejp som gör monteringen väldigt enkel och självklart medföljer en tydlig monteringsanvisning på svenska.

 

Garantier:

Vi har tillverkat väggord sedan 2008 och vet att våra produkter håller allra högsta kvalitet. Därför vågar vi lämna en trygg 100%-nöjd-kund-garanti. Våra väggord lämnar inget klister på väggen, men vi garanterar ändå att de sitter ordentligt i minst 5 år om de sätts upp inomhus. 

>>>Läs mer om våra garantier här

Våra väggtexter kommer på en speciell överföringstejp för att smidigt kunna sättas upp även av den som aldrig tidigare gjort något liknande.

I korthet så "skrapar" du av själva texten på väggen och drar sedan bort tejpen. Kvar på väggen sitter då bara din nya vackra väggtext!

>>> Här kan du läsa mer om monteringen (klicka) 

 

Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Medelbetyg 5/5 baserat på 2 st röster.
Kanon, och jag fick den i precis den storlek jag ville ha.
Hög kvalitet! Så nöjd!!
Drift & produktion:  Wikinggruppen