Väggtext väggord Sweetest dreams my love Väggtext väggord Sweetest dreams my love Väggtext väggord Sweetest dreams my love grön Väggtext väggord Sweetest dreams my love rosa Väggtext väggord Sweetest dreams my love blå Väggtext väggord Sweetest dreams my love gul

Väggtext

Sweetest dreams my Love

199 kr

Välj storlek

Välj färg

Du har valt: i färg


Finns i lager
Försäljningen av väggtext är tillfälligt pausad, pga sjukdom. Vi planerar att senast maj månad åter vara igång med produktionen.
.

Försäljningen av väggtext är tillfälligt pausad, pga sjukdom. Vi planerar att senast maj månad åter vara igång med produktionen.
  •   KÖP 3 VÄGGTEXTER, BETALA FÖR 2! 
  •   Fraktfritt över 500 kr (annars 49 kr)
  •   Tillverkas & skickas inom 3 vardagar
  •   Öppet köp 30 dagar & Nöjd-kund-garanti

Sweetest dreams my Love

Fin väggtext på engelska till barnets rum. Designen är väl genomarbetad och det är ingen överraskning att denna väggtext är populär bland småbarnsföräldrar.

Small - 53 x 25 cm
Medium - 85 x 40 cm
Large - 100 x 50 cm
XL - 124 x 58 cm

Väggordet finns i flera storlekar för att du ska kunna välja det som passar bäst hemma hos dig. Är du intresserad av större eller mindre så kontakta vår snälla kundtjänst - vi löser det mesta!

Det kommer i 5 olika färgkombinationer: svart/grå, mörkgrön/ljusgrön, mörkrosa/ljusrosa, mörkblå/ljusblå och orange/gul. Är du intresserad av andra färger så kontakta vår snälla kundtjänst - vi brukar lösa det mesta!


Sammanfattning:
* Väggord tillverkat i Sverige
* 100%-nöjd-kund-garanti
* Lämnar inga märken
* 5 års garanti
* Inga kanter eller genomskinliga detaljer

Material och färger:

Detta väggord tillverkas av elegant matt kvalitetsvinyl som är så tunn att texten ser ut att vara skriven direkt på väggen. Väggordet är tillgänglig i en mängd olika färger. Vill du ha ett färgprov så mejlar du bara vår kundtjänst.

 

En kvalitetsprodukt som är enkel att använda:

Våra väggord har ingen bakgrund eller genomskinliga kanter, utan är precisionsutskurna ur vinylen. De levereras på en tejp som gör monteringen väldigt enkel och självklart medföljer en tydlig monteringsanvisning på svenska.

 

Garantier:

Vi har tillverkat väggord sedan 2008 och vet att våra produkter håller allra högsta kvalitet. Därför vågar vi lämna en trygg 100%-nöjd-kund-garanti. Våra väggord lämnar inget klister på väggen, men vi garanterar ändå att de sitter ordentligt i minst 5 år om de sätts upp inomhus. 

>>>Läs mer om våra garantier här

Våra väggtexter kommer på en speciell överföringstejp för att smidigt kunna sättas upp även av den som aldrig tidigare gjort något liknande.

I korthet så "skrapar" du av själva texten på väggen och drar sedan bort tejpen. Kvar på väggen sitter då bara din nya vackra väggtext!

>>> Här kan du läsa mer om monteringen (klicka) 

 

Andra har även köpt
Drift & produktion:  Wikinggruppen