Väggtext väggord Älskad från första stund Väggtext väggord Älskad från första stund

Väggtext

Älskad från första stund

199 kr

Storlekar:
Färg:
Finns i lager
Försäljningen av väggtext är tillfälligt pausad, pga sjukdom. Vi planerar att senast maj månad åter vara igång med produktionen.
.

Försäljningen av väggtext är tillfälligt pausad, pga sjukdom. Vi planerar att senast maj månad åter vara igång med produktionen.
  •   KÖP 3 VÄGGTEXTER, BETALA FÖR 2! 
  •   Fraktfritt över 500 kr (annars 49 kr)
  •   Tillverkas & skickas inom 3 vardagar
  •   Öppet köp 30 dagar & Nöjd-kund-garanti

Älskad från första stund

Väggtext på svenska i en snygg design utöver det vanliga. Med alla snirkliga ”swirls” och sina söta hjärtan är den här väggtexten ett fantastisk tillskott till barnrummet. Designen är väl genomarbetad och går helt enkelt inte att jämföra med enklare varianter.

Väggordet finns i flera storlekar för att du ska kunna välja det som passar bäst hemma hos dig. Är du intresserad av större eller mindre så kontakta vår snälla kundtjänst - vi brukar lösa det mesta!

Tillgängliga storlekar (BxH):
Small - 57 x 30 cm
Medium - 80 x 42 cm
Large - 100 x 53 cm
Detta väggord kommer som en hel dekor & kan därför sättas upp väldigt snabbt & lätt.

Material och färger:
Detta väggord tillverkas av elegant matt vinyl som är så tunn att texten ser ut att vara skriven direkt på väggen. Väggordet är tillgänglig i färgerna svart, vit, grå, silver och guld. Är du intresserad av andra färger så kontakta vår snälla kundtjänst - vi brukar lösa det mesta! Vill du ha ett färgprov så mejlar du också vår kundtjänst.

Om våra väggord:
Vi har tillverkat väggord sedan 2008 och vet att våra produkter håller allra högsta kvalitet. Därför vågar vi lämna en trygg 100%-nöjd-kund-garanti.

Våra väggord lämnar inget klister på väggen, men vi garanterar ändå att de sitter ordentligt i minst 5 år om de sätts upp inomhus.

>>>Läs mer om våra garantier här

Våra väggord har ingen bakgrund eller genomskinliga kanter, utan är precisionsutskurna direkt ur vinylen. De levereras på en tejp som gör monteringen väldigt enkel och självklart medföljer en tydlig monteringsanvisning på svenska.

Sammanfattning:
* Väggord tillverkat i Sverige
* Finns i svart, vit, grå & silver
* 100%-nöjd-kund-garanti
* Lämnar inga märken
* 5 års garanti
* Inga kanter eller genomskinliga detaljer

Andra har även köpt
Drift & produktion:  Wikinggruppen