Väggis

Hjärta

9 kr

Välj storlek

Välj färg

Du har valt: i färg


Finns i lager
Försäljningen av väggtext är tillfälligt pausad, pga sjukdom. Vi planerar att senast maj månad åter vara igång med produktionen.
.

Försäljningen av väggtext är tillfälligt pausad, pga sjukdom. Vi planerar att senast maj månad åter vara igång med produktionen.
  •   KÖP 3 VÄGGTEXTER, BETALA FÖR 2! 
  •   Fraktfritt över 500 kr (annars 49 kr)
  •   Tillverkas & skickas inom 3 vardagar
  •   Öppet köp 30 dagar & Nöjd-kund-garanti

Väggis

Fin väggdekor att sätta på väggen. I de lite mindre storlekarna passar den perfekt även som komplement till en väggtext.

Finns i storlekarna:

XS 
Small 
Medium
Large 


Väggdekoren finns i flera storlekar för att du ska kunna välja det som passar bäst hemma hos dig. Är du intresserad av större eller mindre så kontakta vår snälla kundtjänst - vi löser det mesta!

Sammanfattning:
* Väggdekor tillverkat i Sverige
* Finns i många olika färger
* 100%-nöjd-kund-garanti
* Lämnar inga märken
* 5 års garanti
* Inga kanter eller genomskinliga detaljer

Material och färger:

Denna väggdekor tillverkas av elegant matt kvalitetsvinyl som är så tunn att motivet ser ut att vara målat direkt på väggen/ dörren. Väggdekoren är tillgänglig i en mängd olika färger. Vill du ha ett färgprov så mejlar du bara vår kundtjänst.

 

En kvalitetsprodukt som är enkel att använda:

Denna väggdekor har ingen bakgrund eller genomskinliga kanter, utan är precisionsutskurna ur vinylen. Den levereras på en tejp som gör monteringen väldigt enkel och självklart medföljer en tydlig monteringsanvisning på svenska.

 

Garantier:

Vi har tillverkat väggord och väggdekor sedan 2008 och vet att våra produkter håller allra högsta kvalitet. Därför vågar vi lämna en trygg 100%-nöjd-kund-garanti. Denna väggdekor lämnar inget klister på väggen, men vi garanterar ändå att de sitter ordentligt i minst 5 år om de sätts upp inomhus. 

>>>Läs mer om våra garantier här

Denna väggdekor kommer på en speciell överföringstejp för att smidigt kunna sättas upp även av den som aldrig tidigare gjort något liknande.

I korthet så "skrapar" du av motivet på väggen och drar sedan bort tejpen. Kvar på väggen sitter då bara din nya vackra dekoration!

>>> Här kan du läsa mer om monteringen (klicka) 

 

Andra har även köpt
Drift & produktion:  Wikinggruppen