Väggdekoration med gren och silverblommor Svart gren som väggdekoration med speglar som blommor Svart gren med spegelblommor Gren roommates väggdekoration inomhus i hemmet Speglar att sätta som väggdekor Svart gren med spegelblommor Svart gren med spegelblommor

Väggdekor RoomMates

Svart gren med spegelblommor

269 kr

Finns i lager
Finns ej i lagret
.

Finns ej i lagret
  •   Fraktfritt över 400 kr (annars 49 kr)
  •   Skickas senast dagen efter beställning
  •   Öppet köp i 30 dagar

Stilful väggdekor för hemmet med en svart gren som kompletteras med fyra spegelblommor. Spegelblommorna kan försiktigt böjas ut från väggen, så att dekoren får en 3D känsla och blir något alldeles extra.

Monterad har grenen storleken 74x44 cm, där varje blomma är ca 6x6 cm stor. Böj försiktigt blommorna ut från väggen och notera att just dessa inte är flyttbara på samma sätt som övrig väggdekor. Kika gärna lite extra på produktbilderna för det här är en är alldeles unik dekor som verkligen ger rummet en härlig inredningskänsla!


Sammanfattning:
• Väggdekor som sitter ordentligt
• Lämnar inga märken på väggen (ej för tapet)
• Enkel att sätta upp & flytta omkring (ej spegelblommorna)
• Tål fukt, vattenstänk & att torkas av
• Lämplig på väggar, dörrar, möbler etc.

Innehåll:

Varje förpackning innehåller:

• 4 ark á ca 45 x 25 cm

• Totalt 10 dekaler och fyra spegelblommor (ej flyttbara) som skapar en gren som är 74x44 cm stor

• Svensk bruksanvisning

 

Material, färger och tillverkning:

Denna väggdekor är tryckt på ett klart material. Dina väggars färger syns vid kanterna och genom eventuella genomskinliga detaljer av motivet. Därför rekommenderas dekoren främst för vita eller ljust målade väggar.

Denna dekor är återvinningsbar, innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen och är tillverkad i USA.

 

Om RoomMates väggdekor:

Denna dekor är en del av vårt stora sortiment av prisvärd och lättmonterad väggdekor från amerikanska RoomMates. Dekoren är av verkligt hög kvalitet. Den är ordentligt kontrollerad och innehåller INGA farliga ämnen som ftalater eller bly. Detta är en inredningsdetalj och ingen leksak, så placera dekoren utom räckhåll för små barn.

Se först till att ytan du sätter dekoren på är ren och torr. Ta bort dekalen från skyddspappret och sätt den på plats. Släta försiktigt ut den med en torr trasa och var lite extra noga i kanterna.

Väggdekoren är gjord för inomhusbruk och fäster på de flesta fasta underlag, men undvik porösa material som murade tegelväggar och liknande.

Dekoren lämnar inga märken när den tas bort, men undvik att sätta den på papperstapet då den kan gå sönder den dagen väggdekoren ska tas bort.

Detta är en inredningsdetalj. Tänk på att placera dekoren utom räckhåll för små barn.

Drift & produktion:  Wikinggruppen