Söta djur i skogen Söta djur i skogen Söta djur i skogen

Väggdekor

Söta djur i skogen

99 kr

Finns i lager
Finns ej i lagret
.

Finns ej i lagret
  •   Frakt endast 29 kr (fritt över 400 kr)
  •   Beställ före 12:00, så skickar vi samma dag
  •   Öppet köp i 30 dagar

Underbar självhäftande väggdekor för barnrummet. De söta djuren leker bland träden i skogen. De softa färgerna hjälper verkligen till när man ska inreda ett barnrum och skapa den där fantastiska känslan!

Förpackningen innehåller rejält med väggdekor! De två arken med väggdekor är vardera 50x40 cm stora och innehåller 5 st träd (största ca 37 x 25 cm), svampar, sol och massor av roliga djur i varierande storlekar.

Innehåll:

Varje förpackning innehåller:

• 2 ark á ca 50 x 40 cm

• Självhäftande dekaler i varierande storlekar

• Svensk bruksanvisning

 

Material, färger och tillverkning:

Denna väggdekor är tryckt på ett material som helt blockerar väggens färg från att lysa igenom. Därför behåller motiven sina klara färger och lämpar sig bra för alla väggfärger. 

Denna dekor är återvinningsbar, innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen och är tillverkad i USA.

 

Om Wallies väggdekor:

Denna dekor är prisvärd och lättmonterad väggdekor från amerikanska Wallies. Dekoren är av verkligt hög kvalitet. Den är ordentligt kontrollerad och innehåller INGA farliga ämnen som ftalater eller bly. Detta är en inredningsdetalj och ingen leksak, så placera dekoren utom räckhåll för små barn.

Se först  till att ytan du sätter dekoren på är ren och torr. Ta bort dekalen från skyddspappret och sätt den på plats. Släta försiktigt ut den med en torr trasa och var lite extra noga i kanterna.

Väggdekoren är gjord för inomhusbruk och fäster på de flesta fasta underlag, men undvik porösa material som murade tegelväggar och liknande.

Dekoren lämnar inga märken när den tas bort, men undvik att sätta den på papperstapet då den kan gå sönder den dagen väggdekoren ska tas bort.

Detta är en inredningsdetalj och ingen leksak, så placera dekoren utom räckhåll för små barn.

Drift & produktion:  Wikinggruppen