Mickey Mouse and roadster racers som stickers för väggen i barnrummet Inspiration för att inreda barnrummet med Musse Pigg och Roadster racers som väggdekor från Walltastic BIllig väggdekoration från Walltastic med låda Disney Mickey & the Roadster Racers

Väggdekor Värdepaket 74 dekaler

Disney Mickey & the Roadster Racers

499 kr

Finns i lager
Finns ej i lagret
.

Finns ej i lagret
  •   Fri frakt!
  •   Skickas senast dagen efter beställning
  •   Öppet köp i 30 dagar

Musse, Långben, Kalle, Mimmi, Kajsa och Pluto i full fart med racerbilarn i Roadster Racers! En spännande uppföljare till Musses klubbhus och oändligt populärt hos barn!

Du har antagligen sett dem på TV, i serier och massor med andra ställen, men även om du inte känner till The Roadster Racers i detalj vet du säkert vilka Musse, Långben och Kalle Anka är! Här som väggdekor med spännande händelser och karaktärer från serien! 

Givetvis  är detta en licensierad och äkta Disneyprodukt.

 

Sammanfattning:

• Väggdekor av kvalitet som sitter ordentligt

• Lämnar inga märken på väggen (ej för tapet)

• Enkel att sätta upp & flytta omkring

• Tål fukt, vattenstänk & att torkas av

• Lämplig på väggar, dörrar, möbler m.m.

Innehåll:

Förpackningen innehåller 6 ark med väggdekor som vardera är ca 46 x 34 cm stort. Totalt ingår 74 väggdekaler. Svensk bruksanvisning.

Väggdekoren levereras i en färgglad förpackning och passar därför också väldigt bra som present. Svensk bruksanvisning medföljer givetvis.

 

Material, färger och tillverkning:

Denna väggdekor är tryckt på ett material som helt blockerar väggens färg från att lysa igenom. Därför behåller motiven sina klara färger och lämpar sig bra för alla väggfärger. 

Denna dekor är återvinningsbar, innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen och är tillverkad i Europa.

 

Om Walltastic:

Denna väggdekor är en del av vårt stora sortiment från engelska Walltastic - en europeisk marknadsledare inom tapeter och väggdekor för barnrummet som vunnit otaliga priser både för design och användarvänlighet. Dekoren är av hög kvalitet och innehåller inga farliga ämnen.

Väggdekor - Så här enkelt monterar du

Väggdekoren är gjord för inomhusbruk och fäster på de flesta fasta underlag, men undvik porösa material som murade tegelväggar och liknande.

Dekoren lämnar inga märken när den tas bort, men undvik att sätta den på papperstapet då den kan gå sönder den dagen väggdekoren ska tas bort.

Detta är en inredningsdetalj och ingen leksak, så placera dekoren utom räckhåll för små barn.

Andra har även köpt
Drift & produktion:  Wikinggruppen