svart, utan klister, flera bredder, frostad, fäster statisk, insynsskydd svart, utan klister, flera bredder, frostad, fäster statisk, insynsskydd svart, utan klister, flera bredder, frostad, fäster statisk, insynsskydd svart, utan klister, flera bredder, frostad, fäster statisk, insynsskydd svart, utan klister, flera bredder, frostad, fäster statisk, insynsskydd svart, utan klister, flera bredder, frostad, fäster statisk, insynsskydd svart, utan klister, flera bredder, frostad, fäster statisk, insynsskydd svart, utan klister, flera bredder, frostad, fäster statisk, insynsskydd svart, utan klister, flera bredder, frostad, fäster statisk, insynsskydd

Fönsterfilm (1,5 meter)

svart, utan klister, flera bredder, frostad, fäster statisk, insynsskydd

99 kr

Storlek:
Finns i lager
Finns ej i lagret
.

Finns ej i lagret
  •   Ingår i kampanjen KÖP 3 BETALA FÖR 2
  •   Fraktfritt över 250 kr (annars 39 kr)
  •   Skickas senast dagen efter beställning
  •   Öppet köp i 30 dagar

Rulle med 1,5 meter fönsterfilm av högsta kvalitet. Hindrar insyn och fäster statisk utan klister. Betydligt kraftigare (0,2 mm) än de flesta konkurrenters varianter och därmed mycket lättare att hantera och sätta upp. Frostad fönsterfilm i snyggt svart/mörkgrå utförande som passar bra i varje hem. En populär variant av vår vanliga grå frostade fönsterfilm i lite mörkare kulör!

En frostad fönsterfilm som hindrar all insyn. Notera att filmen inte stänger ute allt ljus. Det är alltså inte en "total black out-film". Filmen har inget klister på baksidan utan fästs statiskt på fönstrets insida med hjälp av vatten. Det gör fönsterfilmen enkel att sätta upp, ta ner och flytta till ett nytt ställe. Självklart skadas filmen inte och den lämnar heller inga märken på fönstret.

Frostad fönsterfilm är ett bra insynsskydd och samtidigt ett enkelt, billigt och praktiskt sätt att slippa direkt solljus. Med vår lättmonterade fönsterfilm i frostat (suddigt) utförande skapar du en trivsam inomhusmiljö på några minuter. 

FÄRG

Mörkgrå. Finns även i färgerna vit och ljusgrå.

GRAD AV INSYN

Denna fönsterfilm ger fullständigt insynsskydd.

STORLEK

Fönsterfilmen säljs som standard i bredd 4560, 90 och 115 cm. Rullen innehåller 1,5 meter statisk fönsterfilm av bredden du väljer.

MATERIAL, KVALITE & MILJÖ

Produkten innehåller inga gifter eller farliga ämnen och är testad och godkänd enligt SS-EN 71-3 (samma som leksaker). UV-skydd och statisk förmåga är testat och godkänt med högt utfall. Produkten är tillverkad under goda sociala förhållanden och certifierad enligt både BSCI och TÜV.

Denna fönsterfilm fäster statiskt på insidan av ditt fönster, helt utan klister. Den är enkel att montera och gjord för att du ska få ett perfekt resultat även om du aldrig satt upp fönsterfilm tidigare. 

SÅ HÄR ENKELT ÄR DET 
  1. Börja med att rengöra fönsterrutan och mät upp fönstrets storlek.
  2. Nu skär eller klipper du till filmen så att den är något större än fönstrets glasyta. Exakt passning skär du till längs fönstrets kanter när den sitter på plats för bästa resultat. Känner du dig osäker så kan du så klart skära till filmen direkt, men då rekommenderar vi att göra den någon millimeter mindre än rutan.
  3. Fukta fönstret ordentligt med t.ex en blomspruta. Ha gärna ett par droppar diskmedel i vattnet.
  4. Ta bort den tunna skyddsplasten på filmens baksida. Det är lätt att glömma detta moment, men skyddsplasten måste bort för att fönsterfilmens statiska egenskaper ska fästa mot din ruta.
  5. Måtta in filmen på fönsterrutan och stryk ut mot sidorna. Ta en torr duk eller en fönsterskrapa och tryck vatten och luftbubblor ut mot sidorna. Lägg gärna en handuk under fönstret. 
  6. Ta nu en linjal och skär försiktigt med en kniv längs fönstrets sidor för att ta bort överflödig film och få en perfekt passform. 

Eftersom fönsterfilmen fäster statiskt och inte har något klister på baksidan så är det bara att försöka igen om du inte blev helt nöjd. Så länge du inte skär upp den i för liten storlek så går det helt enkelt inte att misslyckas!

Grad av insyn:     Fullt insynsskydd - ingen insyn      
Filmens yta:  Slät etsning
Tjocklek:  Ca 0,2 mm
Adhesiv:  Fäster statiskt utan klister

 

 

Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Finns även i dessa färger/storlekar


Andra har även köpt
Drift & produktion:  Wikinggruppen