Skärvor Skärvor

Fönsterfilm 3D (statisk)

Skärvor

Fönsterfilm till riktigt bra pris! Detta är en vacker fönsterfilm med laserframställda mönster av skärvor på frostad bakgrund. Detta är en fönsterfilm av verkligt hög kvalitet.

Vår 3D-film skiljer sig från ”vanlig” frostad fönsterfilm. Den är betydligt mer nyanserad och har mönster som är ”etsade” i olika djup & riktning istället för tryckta i olika färger. Denna produktionsmetod gör fönsterfilmen betydligt mer levande och skapar spännande effekter och variationer i solljuset.

Notera att denna modell ger ett bra, men inte fullständigt insynsskydd. Det går alltså att se lite igenom om man går extremt nära och verkligen kikar mellan mönstrets objekt, men å andra sidan får man ett väldigt fint ljusinsläpp och en väldigt fin fönsterdekoration.

Filmen har inget klister på baksidan utan fästs statiskt på fönstrets insida med hjälp av vatten. Det gör fönsterfilmen enkel att sätta upp, ta ner och flytta till ett nytt ställe. Självklart skadas filmen inte och den lämnar heller inga märken på fönstret.

Frostad fönsterfilm är ett bra insynsskydd och samtidigt ett enkelt, billigt och praktiskt sätt att slippa direkt solljus. Med vår lättmonterade fönsterfilm skapar du en trivsam inomhusmiljö på några minuter.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Grad av insyn:     Bra insynsskydd - viss insyn      
Filmens yta:  Slät etsning
Tjocklek:  Ca 0,3 mm
Adhesiv:  Fäster statiskt utan klister

 

Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Andra har även köpt
Drift & produktion:  Wikinggruppen