fönsterfilm för barn med söta lmor Insynsskydd för barnrum

Fönsterfilm (statisk)

Lamadjur i olika färger

99 kr

Bredd (centimeter)
Längd (meter)
Finns i lager
Finns ej i lagret
.

Finns ej i lagret
  • --- Billigare meter-pris ju mer du köper! ---
  •   Fraktfritt över 400 kr (annars 49 kr)
  •   Skickas senast dagen efter beställning
  •   Öppet köp i 30 dagar

Frostad fönsterfilm med härlig design till riktigt bra pris! Söta lamor rosa/lila, blå och turkos färg tryckta på en ljusgrå frostad fönsterfilm. En väldigt  fin inredningsdetalj, både i barnrum och andra delar av huset.

En frostad fönsterfilm som hindrar insyn. Filmen har inget klister på baksidan utan fästs statiskt på fönstrets insida med hjälp av vatten. Det gör fönsterfilmen enkel att sätta upp, ta ner och flytta till ett nytt ställe. Självklart skadas filmen inte och den lämnar heller inga märken på fönstret.

Frostad fönsterfilm är ett bra insynsskydd och samtidigt ett enkelt, billigt och praktiskt sätt att slippa direkt solljus. Med vår lättmonterade fönsterfilm i frostat (suddigt) utförande skapar du en trivsam inomhusmiljö på några minuter.

FÄRG

Lamor i rosa/lila, blå och turkos färg på ljusgrå film.

GRAD AV INSYN

Denna fönsterfilm ger fullständigt insynsskydd.

STORLEK

Fönsterfilmen säljs som standard i bredd 46 cm. Du kan fritt välja mellan längderna 1,23och 5 meter.

MATERIAL, KVALITE & MILJÖ

Produkten innehåller inga gifter eller farliga ämnen och är testad enligt REACH. UV-skydd och statisk förmåga är testat och godkänt med högt utfall. Produkten är tillverkad under goda sociala förhållanden.

Denna fönsterfilm fäster statiskt på insidan av ditt fönster, helt utan klister. Den är enkel att montera och gjord för att du ska få ett perfekt resultat även om du aldrig satt upp fönsterfilm tidigare. 

SÅ HÄR ENKELT ÄR DET 
  1. Börja med att rengöra fönsterrutan och mät upp fönstrets storlek.
  2. Nu skär eller klipper du till filmen så att den är något större än fönstrets glasyta. Exakt passning skär du till längs fönstrets kanter när den sitter på plats för bästa resultat. Känner du dig osäker så kan du så klart skära till filmen direkt, men då rekommenderar vi att göra den någon millimeter mindre än rutan.
  3. Fukta fönstret ordentligt med t.ex en blomspruta. Ha gärna ett par droppar diskmedel i vattnet.
  4. Ta bort den tunna skyddsplasten på filmens baksida. Det är lätt att glömma detta moment, men skyddsplasten måste bort för att fönsterfilmens statiska egenskaper ska fästa mot din ruta.
  5. Måtta in filmen på fönsterrutan och stryk ut mot sidorna. Ta en torr duk eller en fönsterskrapa och tryck vatten och luftbubblor ut mot sidorna. Lägg gärna en handuk under fönstret. 
  6. Ta nu en linjal och skär försiktigt med en kniv längs fönstrets sidor för att ta bort överflödig film och få en perfekt passform. 

Eftersom fönsterfilmen fäster statiskt och inte har något klister på baksidan så är det bara att försöka igen om du inte blev helt nöjd. Så länge du inte skär upp den i för liten storlek så går det helt enkelt inte att misslyckas!

Grad av insyn:     Fullt insynsskydd - ingen insyn      
Filmens yta:  Slät etsning
Tjocklek:  Ca 0,2 mm
Adhesiv:  Fäster statiskt utan klister
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Andra har även köpt
Drift & produktion:  Wikinggruppen