mandalorian star wars väggdekor mandalorian star wars väggdekor size stor väggdekor med mandalorian star wars väggdekor The Mandalorian - Mando (110 cm) The Mandalorian - Mando (110 cm)

Väggdekor RoomMates XL

The Mandalorian - Mando (110 cm)

Väggdekor med Mando, Dyn Jarren, från nya Mandalorian. Mandalorian är serien som utspelar sig i ett nytt hörn av Star Wars fantastiska universum. Här rör sig prisjägarna fritt utanför den Nya Republikens kontroll. En stor dekor (ca 110 x 59 cm) och flera mindre som ger den rätta Star Wars-känslan. Komplettera gärna med övriga väggdekor från Star Wars

Detta är givetvis en officiell licensierad produkt från Lucasfilms LTD.

Väggdekor är ett snabbt, enkelt, prisvärt och modernt sätt att inreda. Denna självhäftande väggdekor är en del av vårt stora sortiment av populär och lättmonterad väggdekor från amerikanska RoomMates. 

Dekoren är av hög kvalitet och mycket enkel att använda – bara lossa de tunna dekorationerna från arket och klistra upp dem på väggen! RoomMates använder ett särskilt framtaget adhesiv som fäster vid underlaget, men inte binder sig. Det gör att produkterna kan avlägsnas utan att lämna några klisterrester eller riskera att förstöra väggen. 

Dekalerna är stänksäkra och därför lämpliga att använda även i badrum och andra fuktiga miljöer. För bäst resultat monteras väggdekoren på en ren, fast och slät yta som först torkats av ordentligt. Instruktioner på svenska medföljer.

RoomMates produkter är tillverkade av polymer plast och givetvis helt säkra för barn. Dekalerna är giftfria och innehåller inga skadliga kemikalier som bly, latex eller ftalater. De är grundligt testade i USA och CPSIA-godkända, men tänk på att detta är en inredningsdetalj och ingen leksak så placera dekoren utom räckhåll för små barn.


Sammanfattning:
• Väggdekor som sitter ordentligt
• Lämnar inga märken på väggen (ej för tapet)
• Enkel att sätta upp & flytta omkring
• Tål fukt, vattenstänk & att torkas av
• Lämplig på väggar, dörrar, möbler etc.

 

 Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Andra har även köpt
Drift & produktion:  Wikinggruppen