Självlysande skelett Självlysande skelett Självlysande skelett

Väggdekor Roommates

Självlysande skelett

Hur cool är inte denna väggdekor?

Eftersom RoomMates kan flyttas och klistras upp igen och igen, kan ditt ”Glow-in-the-Dark”-skelett byta utseende och förändras som du vill.

Den här dekoren fungerar på alla släta ytor, t.o.m. utomhus! Varför inte sätta det på ytterdörren eller garageporten? (Se bara till att ytan är slät, ren och torr först!).

Du kan t.o.m. sätta tillbaka den på arket den kommer på och återanvända den vid ett senare tillfälle om du vill!


Förpackningen innehåller 4 ark á ca 45 x 25 cm. Totalt ingår 37 väggdekaler. Dekalerna varierar i storlek. Skelettet blir lite drygt 100 cm, beroende på hur du bygger ihop det förstås. Svensk bruksanvisning medföljer.

Denna väggdekor är tryckt på ett klart material för att ge intryck av att motivet är en målat direkt på väggen . Dina väggars färger kommer att synas vid kanter och genom eventuella genomskinliga detaljer av motivet. Rekommenderas därför främst för lite ljusare väggar.

Denna dekor är en del av vårt stora sortiment av prisvärd, modern och lättmonterad väggdekor från amerikanska RoomMates. Dekorationerna är avtagbara, återanvändbara, stänksäkra och dessutom fina även på möbler. De lämnar inga märken på dina väggar, men ska användas med försiktighet på tapet.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Andra har även köpt
Drift & produktion:  Wikinggruppen