Toy Story 3 väggdekor för barn Inred barnrummet med väggdekor från Disney Pixar Toy Story Disney Toy Story - Glow in the dark

Väggdekor RoomMates

Disney Toy Story - Glow in the dark

269 kr

Finns i lager
Finns ej i lagret
.

Finns ej i lagret
  •   Fraktfritt över 500 kr (annars 49 kr)
  •   Skickas senast dagen efter beställning
  •   Öppet köp i 30 dagar

Härliga Woody, Buzz, Jessie, Rex och de andra leksakerna från Disney/Pixars storfilm Toy Story 3, finns nu som väggdekor för barnrummet! Levande leksaker - kan det bli bättre?!?

Dekoren ger en härlig Disney-känsla i rummet med många coola stickers som förstärker Toy Story-känslan. Flera av dekalerna lyser i mörkret efter att ha varit i ljuset en stund, s.k. glow in the dark-effekt!

Du får 33 dekaler i olika storlekar och skapar ditt eget äventyr med dessa licensierade väggdekaler från Disney/Pixar-produkt. Kombinera gärna med våra andra dekaler från Toy Story-kollektionen!


Sammanfattning:
• Väggdekor som sitter ordentligt
• Lämnar inga märken på väggen (ej för tapet)
• Enkel att sätta upp & flytta omkring
• Tål fukt, vattenstänk & att torkas av
• Lämplig på väggar, dörrar, möbler etc.

Innehåll:

Varje förpackning innehåller:

• 4 ark á ca 46 x 25 cm

• Totalt 33 dekaler i varierande storlekar - vissa självlysande i mörker

• Svensk bruksanvisning

 

Material, färger och tillverkning:

Denna väggdekor är tryckt på ett klart material. Dina väggars färger syns vid kanterna och genom eventuella genomskinliga detaljer av motivet. En del dekaler är självlysande i mörker.Dekoren passar främst för vita eller ljust målade väggar.

Denna dekor är återvinningsbar, innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen och är tillverkad i USA.

 

Om RoomMates väggdekor:

Denna dekor är en del av vårt stora sortiment av prisvärd och lättmonterad väggdekor från amerikanska RoomMates. Dekoren är av verkligt hög kvalitet. Den är ordentligt kontrollerad och innehåller INGA farliga ämnen som ftalater eller bly. Detta är en inredningsdetalj och ingen leksak, så placera dekoren utom räckhåll för små barn.

Se först  till att ytan du sätter dekoren på är ren och torr. Ta bort dekalen från skyddspappret och sätt den på plats. Släta försiktigt ut den med en torr trasa och var lite extra noga i kanterna.

Väggdekoren är gjord för inomhusbruk och fäster på de flesta fasta underlag, men undvik porösa material som murade tegelväggar och liknande.

Dekoren lämnar inga märken när den tas bort, men undvik att sätta den på papperstapet då den kan gå sönder den dagen väggdekoren ska tas bort.

Detta är en inredningsdetalj och ingen leksak, så placera dekoren utom räckhåll för små barn.

Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Andra har även köpt
Drift & produktion:  Wikinggruppen