barnrum med tema cirkus på väggarna väggstickers från roommates med cirkus på väggen i barnrummet Cirkus Cirkus

Väggdekor RoomMates

Cirkus

Mina damer och herrar - får jag be om största möjliga tysssssstnad...

Den bästa cirkusshowen i världen tar plats i just ditt rum! Njut av dessa roliga cirkusdjur och deras fantastiska röda cirkustält. Setet innehåller massvis med apor, jonglerande elefanter och flodhästar samt lejon, björnar och andra djur som gör konster för att bjuda på en rolig föreställning!

Eftersom väggdekoren är flyttbar kan du skapa en ny föreställning när du tröttnat på den tidigare. Låt showen börja!

Du monterar snabbt och enkelt på ett par sekunder. Bara dra bort dekalen och montera - enklare än så här blir det inte!

Förpackningen innehåller 4 ark á ca 45 x 25 cm. Totalt ingår 33 väggdekaler i olika storlekar. De största dekalerna är ca 28 x 23 centimeter. Svensk bruksanvisning medföljer.

Denna väggdekor är tryckt på ett klart material för att ge intryck av att motivet är en målad schablon . Dina väggars färger kommer att synas vid kanter och genom eventuella genomskinliga detaljer av motivet. Rekommenderas för vita eller ljust målade väggar.

Denna dekor är en del av vårt stora sortiment av prisvärd, modern och lättmonterad väggdekor från amerikanska RoomMates. Dekorationerna är avtagbara, återanvändbara, stänksäkra och dessutom fina även på möbler. De lämnar inga märken på dina väggar, men ska användas med försiktighet på tapet.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Andra har även köpt
Drift & produktion:  Wikinggruppen