väggdekor med afrika djur och djungel för barnrummets väggar Djungeläventyr Djungeläventyr Djungeläventyr

Väggdekor RoomMates

Djungeläventyr

229 kr

Finns i lager
Finns ej i lagret
.

Finns ej i lagret
  •   Frakt endast 29 kr (fritt över 400 kr)
  •   Beställ före 12:00, så skickar vi samma dag
  •   Öppet köp i 30 dagar

Djungel flyttar in hemma hos dig...men den är snäll och underbar! En riktigt härlig väggdekor för vilket barnrum som helst!

Roliga krokodiler, försiktiga lejon och charmiga tigrar samsas med roliga apor, coola elefanter, vackra zebror, långa giraffer och rundlätta flodhästar och noshörningar. Hela gänget är här under en glödhet sol (så för säkerhets skull får ni även med ett par skuggande palmer...)!

Innehåll:
Förpackningen innehåller 4 ark á ca 45 x 25 cm. Totalt ingår 33 väggdekaler. De största dekalerna är ca 28 x 23 centimeter och de minsta ca 5x 5 cm. Svensk bruksanvisning medföljer.

Lämplig för:
Denna väggdekor är tryckt på ett klart material för att ge intryck av att motivet är en målad schablon . Dina väggars färger kommer att synas vid kanter och genom eventuella genomskinliga detaljer av motivet. Rekommenderas för vita eller ljust målade väggar.

Om RoomMates:
Denna dekor är en del av vårt stora sortiment av prisvärd, modern och lättmonterad väggdekor från amerikanska RoomMates. Dekorationerna är avtagbara, återanvändbara, stänksäkra och dessutom fina även på möbler. De lämnar inga märken på dina väggar, men ska användas med försiktighet på tapet.

Drift & produktion:  Wikinggruppen