Lekfulla dinosaurier för baby rummet på väggen Babysaurus Babysaurus

Väggdekor RoomMates

Babysaurus

De här fantastiskt söta dinosaurierna ger ditt barns rum fina och härliga färgklickar och de passar lika bra till pojkar som flickor. Perfekt för barnrum i olika åldrar!

Fäst dem där de passar bäst vare sig det är väggen, dörren, spegeln eller en möbel! Denna väggdekor matchar också mätstickan med babysaurusmotiv perfekt. Du hittar den lite längre ner.

Innehåll:
Förpackningen innehåller 4 ark som vardera är ca 44 x 25 cm. De största dekalerna är ca 23 x 20 cm och de minsta ca 6 x 4 cm. Totalt ingår 42 väggdekaler. Svensk bruksanvisning.

Material & färger:
Denna väggdekor är tryckt på ett klart material för att ge intryck av att motivet är en målad schablon . Dina väggars färger kommer att synas vid kanter och genom eventuella genomskinliga detaljer av motivet. Därför rekommenderas dekoren främst för vita eller ljust målade väggar.

Om RoomMates:
Denna väggdekor är en del av vårt stora sortiment av prisvärd, självhäftande och lättmonterad dekor från amerikanska RoomMates. Dekoren är av verkligt hög kvalitet. Placeras utom räckhåll för små barn. Detta är en inredningsdetalj och ingen leksak.

Sammanfattning:
• Väggdekor som sitter ordentligt
• Lämnar inga märken på väggen (ej för tapet)
• Enkel att sätta upp & flytta omkring
• Tål fukt, vattenstänk & att torkas av
• Innehåller inga farliga ämnen
• Lämplig på väggar, dörrar, möbler etc.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Drift & produktion:  Wikinggruppen