Retro blommor Retro blommor Retro blommor

Väggdekor

Retro blommor

59 kr

Finns i lager
Finns ej i lagret
.

Finns ej i lagret
  •   Frakt endast 29 kr (fritt över 400 kr)
  •   Beställ före 12:00, så skickar vi samma dag
  •   Öppet köp i 30 dagar

Fin väggdekor med härliga blommor och fjärilar i underbara färger. Passar utmärkt till exempel för att göra din soptunna lite roligare eller ge barnrummet en härlig flower-power känsla. Självhäftande väggdekoren som är väldigt enkel att använda - bara ta loss den från arket och fäst på vägg, skåp, soptunna, garderober eller var du nu vill att det ska bli lite finare!

Förpackningen innehåller 1 st stort ark (ca 100 x 47 cm) med sammanlagt 19 delar.

Innehåll:

Varje förpackning innehåller:

• 1 ark, ca 100 x 47 cm stort

• 19 självhäftande dekaler i varierande storlekar

• Svensk bruksanvisning

 

Material, färger och tillverkning:

Denna väggdekor är tryckt på ett material som helt blockerar väggens färg från att lysa igenom. Därför behåller motiven sina klara färger och lämpar sig bra för alla väggfärger. 

Denna dekor är återvinningsbar, innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen. Dekoren är av verkligt hög kvalitet. Detta är en inredningsdetalj och ingen leksak, så placera dekoren utom räckhåll för små barn.

Väggdekoren är gjord för inomhusbruk och fäster på de flesta fasta underlag, men undvik porösa material som murade tegelväggar och liknande.

Dekoren lämnar inga märken när den tas bort, men undvik att sätta den på papperstapet då den kan gå sönder den dagen väggdekoren ska tas bort.

Detta är en inredningsdetalj och ingen leksak, så placera dekoren utom räckhåll för små barn.

Drift & produktion:  Wikinggruppen