Paw patrol som väggdekor i barnrummet Tasspatrullen inreder barnrum klistermärken på väggen med paw patrol inspirerar till köp Paw Patrol Paw Patrol

Väggdekor

Paw Patrol

499 kr

Finns i lager
Finns ej i lagret
.

Finns ej i lagret
  •   Fri frakt!
  •   Beställ före 12:00, så skickar vi samma dag
  •   Öppet köp i 30 dagar (förlängt till 15 jan 2020)

Pojken Ryder leder de modiga räddningshundarna PAW Patrol, eller Tasspatrullen som den också heter. Populär barnserie från bl.a. Nickelodeon som de flesta barn känner till och älskar. 

Här är kommer de i full fart som stor väggdekor. På ett par minuter kan du få sällskap av hela gänget som mäter över 122 centimeter och flera andra mindre dekaler med samma tema.

Du har antagligen sett dem på TV, bio och massor med andra ställen, men även för den som inte vet vilka Tasspatrullen är så är ju hundar alltid populära hos barn. Dekalerna kommer från Walltastic som är kända för att tillverka produkter av hög kvalitet.

Väggdekoren har härliga färger och är självklart en licensierad och äkta produkt. Komplettera gärne med vår andra väggdekor med tema från Tasspatrullen.

 

Sammanfattning:

• Väggdekor av kvalitet som sitter ordentligt

• Lämnar inga märken på väggen (ej för tapet)

• Enkel att sätta upp & flytta omkring

• Tål fukt, vattenstänk & att torkas av

• Lämplig på väggar, dörrar, möbler m.m.

Innehåll:

Förpackningen innehåller 3 ark med väggdekor som vardera är knappt 50 x 70 cm stort. I lådan ingår, förutom en 122 centimeter samling med hundar och pojken Ryder, även en sticker för dörren, ljusknappen och flera mindre dekaler på samma tema.

Väggdekoren levereras i en färgglad förpackning och passar därför också väldigt bra som present. Svensk bruksanvisning medföljer givetvis.

 

Material, färger och tillverkning:

Denna väggdekor är tryckt på ett material som helt blockerar väggens färg från att lysa igenom. Därför behåller motiven sina klara färger och lämpar sig bra för alla väggfärger. 

Denna dekor är återvinningsbar, innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen och är tillverkad i Europa.

 

Om Walltastic:

Denna väggdekor är en del av vårt stora sortiment från engelska Walltastic - en europeisk marknadsledare inom tapeter och väggdekor för barnrummet som vunnit otaliga priser både för design och användarvänlighet. Dekoren är av hög kvalitet och innehåller inga farliga ämnen.

Väggdekoren är gjord för inomhusbruk och fäster på de flesta fasta underlag, men undvik porösa material som murade tegelväggar och liknande.

Dekoren lämnar inga märken när den tas bort, men undvik att sätta den på papperstapet då den kan gå sönder den dagen väggdekoren ska tas bort.

Detta är en inredningsdetalj och ingen leksak, så placera dekoren utom räckhåll för små barn.

Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Drift & produktion:  Wikinggruppen