Stor väggdekor med Disney Musse Pigg, Kalle, Långben och Pluto och Walltastic Walltastic sticker för väggen med Musse Pigg och Kalle Anka från Disney Musse och vänner från Disney Förpackningen till väggdekaler med Musse Pigg från Walltastic Enkelt att sätta upp Musse Pigg och Kalle Anka från Walltastic

Väggdekor

Musse och vänner från Disney

499 kr

Finns i lager
Finns ej i lagret
.

Finns ej i lagret
  •   Fri frakt!
  •   Skickas senast dagen efter beställning
  •   Öppet köp i 30 dagar

Med dessa roliga väggdekorationer från Disney kan du snabbt och enkelt förvandla ett rum från alldagligt till fantastiskt. 

På ett par minuter har du fått sällskap  i rummet av en 122 centimeter hög väggdekor med gänget från Disney. Musse, Kalle, Långben och Pluto ingår, tillsammans med flera mindre dekaler med Disney-tema. Dekalerna kommer från Walltastic som är kända för att tillverka produkter av hög kvalitet.

Väggdekoren har härliga färger och är självklart en licensierad och äkta produkt. Komplettera gärna med vår andra väggdekor med tema från Disney.

 

Sammanfattning:

• Väggdekor av kvalitet som sitter ordentligt

• Lämnar inga märken på väggen (ej för tapet)

• Enkel att sätta upp & flytta omkring

• Tål fukt, vattenstänk & att torkas av

• Lämplig på väggar, dörrar, möbler m.m.

Innehåll:

Förpackningen innehåller 3 ark med väggdekor som vardera är knappt 50 x 70 cm stort. I lådan ingår förutom en 122 centimeter hög dekor även en sticker för dörren, ljusknappen och flera mindre dekaler med Disney-tema.

Väggdekoren levereras i en färgglad förpackning och passar därför också väldigt bra som present. Svensk bruksanvisning medföljer givetvis.

Denna dekor är återvinningsbar, innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen och är tillverkad i Europa.

 

Material, färger och tillverkning:

Denna väggdekor är tryckt på ett material som helt blockerar väggens färg från att lysa igenom. Därför behåller motiven sina klara färger och lämpar sig bra för alla väggfärger. 

Denna dekor är återvinningsbar, innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen och är tillverkad i Europa.

 

Om Walltastic:

Denna väggdekor är en del av vårt stora sortiment från engelska Walltastic - en europeisk marknadsledare inom tapeter och väggdekor för barnrummet som vunnit otaliga priser både för design och användarvänlighet. Dekoren är av hög kvalitet och innehåller inga farliga ämnen.

Väggdekoren är gjord för inomhusbruk och fäster på de flesta fasta underlag, men undvik porösa material som murade tegelväggar och liknande.

Dekoren lämnar inga märken när den tas bort, men undvik att sätta den på papperstapet då den kan gå sönder den dagen väggdekoren ska tas bort.

Detta är en inredningsdetalj och ingen leksak, så placera dekoren utom räckhåll för små barn.

Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Andra har även köpt
Drift & produktion:  Wikinggruppen