Walltastic sticker för väggen med träd och djur Träd som väggdekal i tre stora ark Stor väggdekor med gulliga djur och ett stort träd Enkelt att sätta upp väggdekor från Walltastic

Väggdekor

Gulliga djur i trädet

499 kr

Finns i lager
Finns ej i lagret
.

Finns ej i lagret
  •   Fri frakt!
  •   Skickas senast dagen efter beställning
  •   Öppet köp i 30 dagar

Med dessa gulliga väggdekorationer kan du snabbt och enkelt förvandla ett rum från alldagligt till fantastiskt. 

På ett par minuter har du ett drygt 150 centimeter högt träd fullt med gulliga djur i barnrummet. Softa, moderna färger och en urgullig design gör de här dekalerna till något alldeles speciellt.  Dekalerna kommer från Walltastic som är kända för att tillverka produkter av hög kvalitet.

 

Sammanfattning:

• Väggdekor av kvalitet som sitter ordentligt

• Lämnar inga märken på väggen (ej för tapet)

• Enkel att sätta upp & flytta omkring

• Tål fukt, vattenstänk & att torkas av

• Lämplig på väggar, dörrar, möbler m.m.

Innehåll:

Förpackningen innehåller 3 ark med väggdekor som vardera är knappt 50 x 70 cm stort. I lådan ingår bland annat ett 152 centimeter högt träd. Förpackningen innehåller totalt ett 70-tal detaljer att montera, varav ca 13 djur. Som storleksjämförelse kan nämnas att tvättbjörnen med fågeln är ca 26 cm hög,  räven är ca 28 cm hög  och rådjuret ca 31 cm högt.

Väggdekoren levereras i en fin förpackning och passar därför också väldigt bra som present. Svensk bruksanvisning medföljer givetvis.

 

Material, färger och tillverkning:

Denna väggdekor är tryckt på ett material som helt blockerar väggens färg från att lysa igenom. Därför behåller motiven sina fina färger och lämpar sig bra för alla väggfärger. 

Denna dekor är återvinningsbar, innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen och är tillverkad i Europa.

 

Om Walltastic:

Denna väggdekor är en del av vårt stora sortiment från engelska Walltastic - en europeisk marknadsledare inom tapeter och väggdekor för barnrummet som vunnit otaliga priser både för design och användarvänlighet. Dekoren är av hög kvalitet och innehåller inga farliga ämnen.

Väggdekoren är gjord för inomhusbruk och fäster på de flesta fasta underlag, men undvik porösa material som murade tegelväggar och liknande.

Dekoren lämnar inga märken när den tas bort, men undvik att sätta den på papperstapet då den kan gå sönder den dagen väggdekoren ska tas bort.

Detta är en inredningsdetalj och ingen leksak, så placera dekoren utom räckhåll för små barn.

Andra har även köpt
Drift & produktion:  Wikinggruppen