Walltastic sticker för väggen med träd och djur Träd som väggdekal i 4 stora ark Stor väggdekor med gulliga djur och ett stort träd Enkelt att sätta upp väggdekor från Walltastic

Väggdekor

Djur på Safari

499 kr

Finns i lager
Finns ej i lagret
.

Finns ej i lagret
  •   Fri frakt!
  •   Skickas senast dagen efter beställning
  •   Öppet köp i 30 dagar

Självhäftande väggdekor från Walltastic för att snabbt och enkelt inreda väggarna i barnrummet. Dekoren är av hög kvalitet och mycket enkel att använda – bara lossa de tunna dekorationerna från arket och klistra upp dem på väggen! Walltastic har vunnit otaliga priser både för design och användarvänlighet.

Förpackningen innehåller 47 dekaler. Tillsammans bildar de en komplett väggdekor som är hela 152 centimeter hög! 

Motivet är underbart sött med ett stort träd och många olika sorters exotiska och roliga djur. Färpackningen innhåller bland annat av dekaler med djur som tiger, apa, elefant, giraff, sköldpadda, lejon, fåglar, men här ingår också ett träd, blommor, blad, moln och en sol. Tillsammans skapar allt detta en fin dekoration med verklig wow-känsla!

Produkten är återvinningsbar, innehåller varken gifter eller miljöfarliga ämnen och är tillverkad inom EU. Innehållet levereras i en påkostad förpackning och passar därför också väldigt bra som present. Instruktioner på svenska finns på förpackningen.

 

Sammanfattning:

• Väggdekor av kvalitet som sitter ordentligt

• Lämnar inga märken på väggen (ej för tapet)

• Enkel att sätta upp & flytta omkring

• Tål fukt, vattenstänk & att torkas av

• Lämplig på väggar, dörrar, möbler m.m.

Innehåll:

Förpackningen innehåller 4 ark med väggdekor som vardera är ca 48 x 68 cm stort. I lådan ingår bland annat ett 152 centimeter högt träd. Förpackningen innehåller totalt ett 50-tal detaljer att montera. Som storleksjämförelse kan nämnas att tvättbjörnen med fågeln är ca 26 cm hög,  räven är ca 28 cm hög  och rådjuret ca 31 cm högt.

Väggdekoren levereras i en fin förpackning och passar därför också väldigt bra som present. Svensk bruksanvisning medföljer givetvis.

 

Material, färger och tillverkning:

Denna väggdekor är tryckt på ett material som helt blockerar väggens färg från att lysa igenom. Därför behåller motiven sina fina färger och lämpar sig bra för alla väggfärger. 

Denna dekor är återvinningsbar, innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen och är tillverkad i Europa.

 

Om Walltastic:

Denna väggdekor är en del av vårt stora sortiment från engelska Walltastic - en europeisk marknadsledare inom tapeter och väggdekor för barnrummet som vunnit otaliga priser både för design och användarvänlighet. Dekoren är av hög kvalitet och innehåller inga farliga ämnen.

Väggdekoren är gjord för inomhusbruk och fäster på de flesta fasta underlag, men undvik porösa material som murade tegelväggar och liknande.

Dekoren lämnar inga märken när den tas bort, men undvik att sätta den på papperstapet då den kan gå sönder den dagen väggdekoren ska tas bort.

Detta är en inredningsdetalj och ingen leksak, så placera dekoren utom räckhåll för små barn.

Andra har även köpt
Drift & produktion:  Wikinggruppen