Liten fototapet med bil Svart vit tapet med bil Klassisk amerikanare Klassisk amerikanare som liten billig fototapet

Fototapet 86x200 cm

Klassisk amerikanare

299 kr

Finns i lager
Finns ej i lagret
.

Finns ej i lagret
  •   Frakt endast 29 kr (fritt över 400 kr)
  •   Beställ före 12:00, så skickar vi samma dag
  •   Öppet köp i 30 dagar

Fototapet i mindre format. Tapeten är storleksmässigt anpassad för att kunna sättas på en dörr eller centreras väggen. Det ger ett rummet ett modernt och spännade intryck. 

Fotot är högupplöst och motivet noga utvalt. Till denna produkt köper du vårt tapetklister eller använder vanligt tapetklister för papperstapet.

I vårt stora sortiment av fond- & fototapeter finns många fina motiv att välja bland och självklart har vi alltid riktigt bra priser och villkor.

Sammanfattning:
• Papperstapet i dörrstorlek. 
• Storlek 86x200 cm.
• Kommer i 2 våder (uppe och nere).
• UV-resistent.
• Enkel att sätta upp - ingen överlappning.
• Innehåller inga farliga ämnen.

Innehåll:

Förpackningen innehåller en tapet i storlek 86x200 cm (som monteras i 2 bitar), tapetklister samt svenska instruktioner.

 

Material & färger:

Tapeten är en papperstapet av bra kvalitet (115g/ kvm) med motiv från ett riktigt högupplöst foto. Tapeten är 100% återvinningsbar & innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen.

 

Om Wizard+Genius:

Denna fondtapet är en del av vårt gigantiska sortiment från Schweiziska Wizard+Genius - ledande europeisk expert på fototapeter. Företaget grundades redan 1968 och all tillverkning av tapeter sker i Tyskland. Wizard +Genius håller erkänt hög produktkvalitet och är ett säkert val.

 

Tapeten har ungefär samma storlek som de flesta dörrar och kan självklart enkelt anpassas i både bredd och höjd genom att trimmas ner när den sitter på plats, så att den passar perfekt vare sig den sitter på dörren eller väggen.

Tapeten är väldigt lätt att sätta upp då ingen överlappning krävs. Du sätter helt enkelt tapetbitarna kant-i-kant. Tapeten kommer dessutom i 2 smidiga bitar, så du behöver heller inget tapetbord eller andra konstigheter. 

Du använder vanligt tapetklister för papperstapet. Tapetklister kan du köpa hos oss så att du alltid har de bästa förutsättningarna för ett perfekt resultat.

Klicka här för att ta del av monteringsanvisningar på svenska. Självklart medföljer instruktionerna även vid köp.

 

Recensioner
av
Fin upplösning men passformen var inte helt bra mellan delarna. Man fick justera bredden lite.
Drift & produktion:  Wikinggruppen