Rum som har en tapet med skog och illusion av att rummet fortsätter 3D tapet med skog från Walltastic Förpackning från Walltastic

Fototapet 305x244 cm

Utsikt mot Skog

649 kr

Finns i lager
Finns ej i lagret
.

Finns ej i lagret
  •   Frakt endast 49 kr (fritt över 800 kr)
  •   Skickas inom 1-2 vardagar
  •   Öppet köp i 30 dagar

Fototapet som ger ditt rum en fantastisk utsikt. Passar extra bra i rum som saknar fönster eftersom tapetens foto ger en känsla av rymd och ljus och får rummet att kännas större. 

Här bjuder du in naturen och det kan nästan bli svårt att skilja mellan ute och inne. Illusion av att trädäcket sträcker sig ut från ditt rum rakt ut till stigen i en grön skog med solstrålar som letar sig ner mellan trädkronorna. En fondtapet som gör dig varm i hela kroppen!

 

Sammanfattning:

• Fondtapet med 3D-känsla

• Storlek 305 x 244 cm

• Levereras i 12 bitar, vilket  underlättar uppsättningen

• Glöm inte att köpa till tapetklister 

• Innehåller inga gifter eller farliga ämnen

Innehåll:

Förpackningen innehåller en papperstapet som monterad har storleken 305x244 cm.

Fondtapeten kommer i 12 bitar, vilket gör den smidig att montera. Tapeten kan självklart anpassas i både bredd och höjd genom att trimmas ner när den sitter på plats.

Tapeten levereras i en fin förpackning och passar därför också väldigt bra som present. Svensk bruksanvisning medföljer givetvis.

 

Material, färger och tillverkning:

Tapeten är en papperstapet av bra kvalitet med ett högupplöst motiv i klara färger. Denna tapet är 100% återvinningsbar, innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen och är tillverkad i Europa.

 

Om Walltastic:

Denna fondtapet är en del av vårt stora sortiment från engelska Walltastic - en europeisk marknadsledare inom tapeter och väggdekor som vunnit otaliga priser för bland annat design. 

Det är inte svårt att sätta upp en tapet från Walltastic, men det kräver lite förberedelser och noggrannhet. Tapeten kommer i 12 lagom stora bitar så att du inte behöver något tapetbord eller andra märkligheter.

Vi rekommenderar att du beställer vårt tapetklister tillsammans med tapeten. Tapetklistret ska appliceras direkt på tapetens baksida. 

Klicka här för att ta del av våra monteringsinstruktioner för Walltastic.

Nedan hittar du även ett videoklipp som visar hur monteringen går till.

 

 

Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Drift & produktion:  Wikinggruppen