Foggy Forest Foggy Forest Foggy Forest Foggy Forest

Fototapet 184x254 cm

Foggy Forest

Modern fototapet i prisvärt format. Tapeten är storleksmässigt anpassad för att kunna centreras på väggen. Det ger ett rummet ett modernt intryck, där din väggfärg och tapeten tillsammans skapar en spännande helhet. Bilden är högupplöst, trycket äkta digitaltryck och motivet är noga utvalt. Till denna produkt ingår dessutom tapetklister på köpet. I vårt stora sortiment av fototapeter finns många fina motiv att välja bland och självklart har vi riktigt bra priser.

Tapeten kan självklart enkelt anpassas i både bredd och höjd genom att trimmas ner när den sitter på plats så att den passar din vägg perfekt.Tapeten är väldigt lätt att sätta upp då ingen överlappning krävs. Du sätter bara tapetvåderna kant-i-kant. Tapeten kommer i 2 smidiga våder och du använder vanligt tapetklister för papperstapet. Tapetklister ingår så att du alltid har de bästa förutsättningarna att få ett perfekt resultat. Utförliga monteringsanvisningar på svenska medföljer självklart också!

Innehåll:
Förpackningen innehåller en tapet i storlek 184x254 cm (som monteras i 2 våder), tapetklister samt svenska instruktioner.

Material & färger:
Tapeten är en papperstapet av bra kvalitet (115g/ kvm) med motiv från ett riktigt högupplöst bild. Tapeten är 100% återvinningsbar & innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen.

Om Wizard+Genius:
Denna fondtapet är en del av vårt gigantiska sortiment av Ideal Decor Digital från schweiziska Wizard+Genius - ledande europeisk expert på fototapeter. Företaget grundades redan 1968 och all tillverkning av tapeter sker inom EU. Wizard+Genius håller erkänt hög produktkvalitet och är ett säkert val.

Sammanfattning:
• Papperstapet & tapetklister. Klistret appliceras på tapetens baksida innan montering.
• Storlek 184x254 cm
• Kommer i 2 våder
• UV-resistent
• Enkel att sätta upp - ingen överlappning
• Tål att torkas av
• Innehåller inga farliga ämnenTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Andra har även köpt
Drift & produktion:  Wikinggruppen