Fototapet maskros Maskrosfrön på fondtapet

Easy-up 368x254 cm (Non Woven)

Maskros i solnedgång

Modern fototapet i non woven/ easy-up material av hög kvalitet. Extra stort format för att täcka hela din vägg. Bilden är högupplöst, trycket äkta digitaltryck och motivet är noga utvalt. Till denna produkt ingår dessutom tapetklister på köpet. I vårt stora sortiment av fototapeter finns många fina motiv att välja bland och självklart har vi riktigt bra priser.

Tapeten är storleksmässigt anpassad för att kunna täcka hela din vägg med rejält tilltagen höjd. Tapeten kan självklart enkelt anpassas i både bredd och höjd genom att trimmas ner när den sitter på plats så att den passar din vägg perfekt.

Tapeten är väldigt lätt att sätta upp då ingen överlappning krävs. Du sätter helt enkelt tapetvåderna kant-i-kant. Tapeten kommer i 4 smidiga våder och du använder tapetklister för non woventapet och penslar direkt på väggen för absolut enklast möjliga uppsättning. Tapetklister ingår så att du alltid har de bästa förutsättningarna att få ett perfekt resultat. Utförliga monteringsanvisningar på svenska medföljer självklart också!

Innehåll:
Förpackningen innehåller en easy-up tapet i storlek 368x254 cm (som monteras i 4 våder), tapetklister samt svenska instruktioner.

Material & färger:
Tapeten är en easy-up tapet av hög kvalitet i non woven (130g/ kvm) med motiv från ett riktigt högupplöst bild. Tapeten är 100% återvinningsbar & innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen.

Denna fototapet är tillverkad inom EU, håller hög produktkvalitet och är ett säkert val.

Sammanfattning:
• Högkvalitativ non woven tapet & medföljande tapetklister 
• Storlek 368x254 cm
• Kommer i 4 våder
• UV-resistent/ bleks inte
• Enkel att sätta upp kant-i-kant, utan överlappning
• Tål fukt, vattenstänk & att torkas av
• Innehåller inga farliga ämnenTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Andra har även köpt
Drift & produktion:  Wikinggruppen