Giant mural jätteposter med klot av silver Jätteposter från W+G med strand i morgonljuset med silverbollar Liten fototapet med klot och bollar av metall

Fondtapet 175x115 cm

Svävande silverbollar

449 kr

Finns i lager
Finns ej i lagret
.

Finns ej i lagret
  •   Fri frakt!
  •   Skickas senast dagen efter beställning
  •   Öppet köp i 30 dagar

Imponerande fondtapet som kommer i en enda stor bit, så att du slipper passa in flera våder vilket annars är vanligt. Tapeten är storleksmässigt anpassad för att kunna centreras på väggen. Det ger ett rummet ett modernt intryck, där din väggfärg och tapeten tillsammans skapar en spännande helhet. 

Bilden är högupplöst och motivet noga utvalt. Till denna produkt rekommenderar vi vårt tapetklister för papperstapet.

Eftersom tapeten levereras i en enda stor bit och dessutom är tryckt på ett högkvalitativt papper passar produkten även utmärkt att glasa in eller rama in. Detta skapar en mäktig väggdekoration för en väldigt liten peng. 

I vårt stora sortiment av fond- & fototapeter finns många fina motiv att välja bland och självklart har vi alltid riktigt bra priser och villkor.

Sammanfattning:
• Papperstapet. Klistret appliceras på tapetens baksida innan montering.
• Storlek 175x115 cm.
• Kommer i en hel bit.
• UV-resistent.
• Enkel att sätta upp - inga våder att passa.
• Även lämplig att rama in, med eller utan glas.
• Innehåller inga farliga ämnen.

Innehåll:

Förpackningen innehåller en tapet i storlek 175x115 cm. Tapeten är inte uppdelad i våder, utan kommer i en enda stor bit. Svenska instruktioner medföljer givetvis.

 

Material & färger:

Tapeten är en papperstapet av bra kvalitet (115g/ kvm) med motiv från en högupplöst bild. Tapeten är 100% återvinningsbar & innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen.

 

Om Wizard+Genius:

Denna fondtapet är en del av vårt gigantiska sortiment från Schweiziska Wizard+Genius - ledande europeisk expert på fototapeter. Företaget grundades redan 1968 och all tillverkning av tapeter sker i Tyskland. Wizard +Genius håller erkänt hög produktkvalitet och är ett säkert val.

 

Tapeten är kommer i en enda bit och du slipper därför den normala passningen av våder. Tapeten kan självklart enkelt anpassas i både bredd och höjd genom att trimmas ner när den sitter på plats så att den passar din väggs storlek perfekt. 

Tapeten är väldigt lätt att sätta upp. Du använder vanligt tapetklister för papperstapet och vi rekommenderar att du köper vårt klister, så att du alltid har de bästa förutsättningarna att få ett perfekt resultat.

Den här produkten används dessutom ofta som en stor tavla och ramas in av kunderna. Det är särskilt lämpligt, eftersom produkten inte är uppdelad i våder eller bitar.

Klicka här för att ta del av monteringsanvisningar på svenska. Självklart medföljer instruktionerna även vid köp.

 

Andra har även köpt
Drift & produktion:  Wikinggruppen