Fondtapet med Eiffel tower Paris Orange färgad fotottapet med Eiffeltornet och en solnedgång i bakgrunden Närbild av Eiffeltornet i Paris Frankrike på en fototapet från Wiizi

Easy-Up 372x254 cm (Non Woven Wiizi)

Eiffeltornet Paris i solnedgång

1 499 kr

Finns i lager
Finns ej i lagret
.

Finns ej i lagret
  •   Fri frakt!
  •   Skickas senast dagen efter beställning
  •   Öppet köp i 30 dagar

Exklusiv fondtapet i Non Woven/ Easy-up material av verkligt hög kvalitet. Extra stort format för att täcka hela din vägg. Bilden är högupplöst och motivet noga utvalt och de klara färgerna bleks inte av solljus.

Tapeten har en högkvalitativ matt yta utan "glossy" ytskikt, vilket ger en exklusiv och lyxig känsla. Samtidigt minskar risken för blänkande ljusreflexer och hjälper till att dämpa ljudnivån i rummet, men tapeten blir något mer känslig för smuts. 

I vårt stora sortiment av fondtapeter finns många fina motiv och stilar att välja bland - klara färger, svart & vitt, fantastisk natur, fatfyllda städer, populära barnmotiv och självklart alltid till riktigt bra priser.


Sammanfattning:
• Högkvalitativ Non Woven tapet
• Storlek 372x254 cm
• Monteras i 8 våder som sätts upp bredvid varandra
• UV-resistent/ bleks inte
• Enkel att sätta upp kant-i-kant, utan överlappning
• Matt exklusiv yta utan "glossy" vinylbeläggning
• Innehåller inga farliga ämnen

Innehåll:

Förpackningen innehåller en tapet i storlek 372x254 cm (som monteras i 8 våder) samt svenska instruktioner. Tapetklister för non-woven tapet  ingår inte, men kan köpas under hundralappen på de flesta byggvaruhus.

 

Material & färger:

Tapeten är en Easy-Up/ Non Woven tapet av väldigt hög kvalitet (120g/ kvm). Motivet kommer från en riktigt högupplöst bild.

Tapetens tjocklek underlättar uppsättningen och minskar risken för att tapeten får veck och skador. Materialet är stabilt och varken krymper eller expanderar av klister eller skiftande rumstemperatur.

Tapetens yta är matt och har en härlig "tygkänsla" som kommer från Non woven-materialet. Den dämpar ljud, är helt fri från lukter, bleks inte av solen och enkel att ta ner den dag du vill renovera igen. Däremot är tapetens exklusiva yta inte lika tålig mot smuts och fett som en tapet med ett glansigt överdrag.

Tapeten är 100% återvinningsbar & innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen. Inga blekmedel har använts och färgerna är ofarliga.

 

Om Wizard+Genius:

Denna fondtapet är en del av vårt gigantiska sortiment från Schweiziska Wizard+Genius - ledande europeisk expert på fototapeter. Företaget grundades redan 1968 och all tillverkning av tapeter sker i Tyskland. Wizard +Genius håller erkänt hög produktkvalitet och är ett säkert val.

Tapeten är väldigt lätt att sätta upp då ingen överlappning krävs. Du sätter helt enkelt tapetvåderna kant-i-kant. Tapeten kommer på en rulle där de 8 våderns enkelt klipps isär. Du penslar på klister direkt på väggen, så du behöver heller inget tapetbord eller andra konstigheter.

Tapeten är storleksmässigt anpassad för att kunna täcka hela din vägg med rejält tilltagen höjd. Tapeten kan självklart enkelt anpassas i både bredd och höjd genom att trimmas ner när den sitter på plats så att den passar din vägg perfekt.

Klister till tapeten kan köpas på i princip vilket byggvaruhus som helst. Var bara noga med att använda ett klister avsett för non-woven tapet, också kallad Easy-up. 

Klicka här för att ta del av monteringsanvisningar på svenska. Självklart medföljer instruktionerna även vid köp.

https://youtu.be/LEXwh-BAmAo

Andra har även köpt
Drift & produktion:  Wikinggruppen