red post box som tapet Röd postlåda Röd postlåda Röd postlåda

Fototapet 86x200 cm

Röd postlåda

299 kr

Finns i lager
Finns ej i lagret
.

Finns ej i lagret
  •   Fraktfritt över 400 kr (annars 49 kr)
  •   Skickas senast dagen efter beställning
  •   Öppet köp i 30 dagar

Fototapet i mindre format. Tapeten är storleksmässigt anpassad för att kunna sättas på en dörr eller centreras väggen. Det ger ett rummet ett modernt och spännade intryck. 

Fotot är högupplöst och motivet noga utvalt. Till denna produkt köper du vårt tapetklister eller använder vanligt tapetklister för papperstapet.

I vårt stora sortiment av fond- & fototapeter finns många fina motiv att välja bland och självklart har vi alltid riktigt bra priser och villkor.

Sammanfattning:
• Papperstapet i dörrstorlek. 
• Storlek 86x200 cm.
• Kommer i en våd.
• UV-resistent.
• Enkel att sätta upp - endast en bit.
• Innehåller inga farliga ämnen.

Innehåll:

Förpackningen innehåller en tapet i storlek 86x200 cm (som ej är uppdelad i flera våder), tapetklister samt svenska instruktioner.

 

Material & färger:

Tapeten är en papperstapet av bra kvalitet (115g/ kvm) med motiv från ett riktigt högupplöst foto. Tapeten är 100% återvinningsbar & innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen.

 

Om Wizard+Genius:

Denna fondtapet är en del av vårt gigantiska sortiment från Schweiziska Wizard+Genius - ledande europeisk expert på fototapeter. Företaget grundades redan 1968 och all tillverkning av tapeter sker i Tyskland. Wizard +Genius håller erkänt hög produktkvalitet och är ett säkert val.

 

Tapeten har ungefär samma storlek som de flesta dörrar och kan självklart enkelt anpassas i både bredd och höjd genom att trimmas ner när den sitter på plats, så att den passar perfekt vare sig den sitter på dörren eller väggen.

Tapeten är väldigt lätt att sätta upp då den kommer i en hel bit, så ingen passning behövs. Du behöver heller inget tapetbord eller andra konstigheter. 

Du använder vanligt tapetklister för papperstapet. Tapetklister kan du köpa direkt hos oss så att du alltid har de bästa förutsättningarna för ett perfekt resultat.

Klicka här för att ta del av monteringsanvisningar på svenska. Självklart medföljer instruktionerna även vid köp.

 

Andra har även köpt
Drift & produktion:  Wikinggruppen