New York New York

Easy-Up 366x253 cm (Non Woven)

New York

Cool fototapetav Non Woven/ Easy-up material som ger intrycket att Manhattan ligger precis utanför. Med sitt verklighetstrogna perspektiv av det stora fönstret och utsikt över Manhattan och New Yorks kända skyline skapar du den ultimata New York-känslan. Tapeten passar lika bra i vardagsrummet, som sovrummet eller varför inte kontoret?

Tapeten är storleksmässigt ordentligt tilltagen för att täcka de flesta väggar. Tapeten kan självklart anpassas i både bredd och höjd genom att trimmas ner när den sitter på plats.

Tapeten är väldigt lätt att sätta upp. Den kommer i 8 smidiga bitar och i priset ingår tapetklister. Tapetklistret rollar du direkt på väggen för absolut enklast uppsättning. Utförliga monteringsanvisningar på svenska medföljer självklart!

Innehåll:
Förpackningen innehåller en tapet i storlek 366x253 cm, som monteras i 8 bitar. Tapetklister. Svensk bruksanvisning.

Material & färger:
Tapeten är en non woven/ Easy-up tapet av hög kvalitet med ett högupplöst foto som inte gör dig besviken. Tapeten är 100% återvinningsbar & innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen.

Om 1Wall:
Denna fondtapet är en del av vårt gigantiska sortiment från engelska 1Wall - en europeisk expert på fototapeter känd för högkvalitativa bilder.

Sammanfattning:
• Non woven/ Easy-up. Klistret appliceras direkt på väggen innan montering.
• Storlek 366x253 cm.
• Kommer i 8 våder (fyra uppe & fyra nere)
• Extremt enkel att sätta upp
• Tål fukt, vattenstänk & att torkas av.
• Innehåller inga farliga ämnen.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Drift & produktion:  Wikinggruppen