Star Wars - Blueprints Star Wars - Blueprints

Barntapet 368x254 cm

Star Wars - Blueprints

899 kr

Finns i lager
Finns ej i lagret
.

Finns ej i lagret
  •   Fri frakt!
  •   Skickas senast dagen efter beställning
  •   Öppet köp i 30 dagar

Härlig barntapet i stort format för att täcka hela din vägg. Motivet, som passar både gammal och ung, kommer från Star Wars. Ritningarna över rymdskeppen är den perfekta bakgrunden för ett Star Wars-fan! Här finns "blueprints" av Millennium Falcon, en speeder, BB-8 och en X-Wing Fighter.

Till denna produkt ingår dessutom tapetklister på köpet. I vårt stora sortiment av fondtapeter finns många fina motiv att välja bland och självklart har vi riktigt bra priser.

Tapeten är väldigt lätt att sätta upp och kommer i 8 smidiga bitar. Du anpassar tapeten i både bredd och höjd genom att trimma den i kanterna när den sitter på plats, så att den passar din vägg perfekt.  Tapetklister ingår så att du alltid har de bästa förutsättningarna att få ett perfekt resultat. Utförliga monteringsanvisningar på svenska medföljer självklart också!

Innehåll:
Förpackningen innehåller en tapet i storlek 368x254 cm (som monteras i 8 våder), tapetklister samt svenska instruktioner. Givetvis är detta en äkta licensierad Star Wars-produkt.

Material & färger:
Tapeten är en papperstapet av bra kvalitet med motiv från en noga utvald högupplöst bild. Tapeten är 100% återvinningsbar, innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen (A+ i test enligt franska VOC) samt är FSC-certifierad för miljö och en hållbar värld. Dessutom är tapeten öppen för diffusion, tvättbar och har mycket god ljusäkthet

Tapeten är tillverkad i Tyskland och håller helt enkelt hög produktkvalitet. Då den är luktfri, fått högsta betyg för låga utsläpp, är helt PVC fri och dessutom 100% återvinningsbar är det en perfekt tapet för både barn och vuxna. Givetvis är tapeten en licensierad och äkta Star Wars-produkt.

Sammanfattning:
• Papperstapet & tapetklister. Klistret appliceras på tapetens baksida innan montering.
• Storlek 368x254 cm, 8 delar
• Luktfri, PVC-fri, tvättbar
• FSC-certifierad och 100% återvinningsbar
• Enkel att sätta upp - tapetklister medföljer
• Innehåller inga farliga ämnen (A+ i VOC-test)

Andra har även köpt
Drift & produktion:  Wikinggruppen