3D pop out väggdekoration med Soider-Man från Walltastic Cool väggdekoration med Spindelmannen från Marvel och Walltastic Innehållet i lådan från Walltastic med 3D dekoration Walltastic 3D pop out Spider man Barntapet med Spiderman 3D Intruktioner 3D wall pop out

Barntapet 3D 152x121 cm

Spider-Man 3D Pop Out

349 kr

Finns i lager
Finns ej i lagret
.

Finns ej i lagret
  •   Fri frakt!
  •   Beställ före 12:00, så skickar vi samma dag
  •   Öppet köp i 30 dagar

Förvandla snabbt och enkelt ett helt rum med denna coola väggdekoration/ barntapet i 3D av alltid lika populära Spider-Man. En garanterad wow-faktor i varje barnrum!

Dekorationen innehåller förutom Spider-Man några av de mest populära och klassiska Marvel-skurkarna - Doc Ock, Venom, Lizard, Rhino, Green Goblin och Vulture.  Självklart är Spindelmannen mitt uppe i att rädda världen och visa skurkarna var skåpet ska stå!

Här får du actionhjälten som stor väggdekoration/fondtapet med riktiga 3D-detaljer som är enkla att montera och garanterat är en succé i barnrummet. Den här 3D-dekorationen som mäter 152x121 cm.

Väggdekorationen består av tre tapetvåder som enkelt sätts upp med medföljande dubbelhäftande tejp, särskilt framtagen för den här produkten. Dekorationen har härliga färger, är detaljerad och är självklart en licensierad och äkta produkt. Komplettera gärna med vår andra väggdekor med tema från Spider-Man.

Denna tapet från Walltastic är FSC-certifierad för miljö och hållbar utveckling.

 

Sammanfattning:

• 3D fondtapet för barnrummet med stor wow-faktor

• Storlek 152 x 121 cm

• Levereras i 3 st paneler + 8 st ark med 3D detaljer

 • I rulle dubbelsidig tejp för enkel installation medföljer 

• Innehåller inga gifter eller farliga ämnen. FSC certifierad för en hållbar värld.

Innehåll:

Förpackningen innehåller en papperstapet som monterad har storleken 152x121 cm. Med hjälp av ytterligare element som sätts fast på dekorationen blir denna äkta 3D, vilket är helt unikt.

Fondtapeten kommer i 3 bitar, vilket gör den smidig att montera. Dessutom medföljer 8 ark fulla med element som gör dekorationen tredimensionell. 

Tapeten levereras i en välgjord färgglad förpackning och passar därför också väldigt bra som present. Svensk bruksanvisning medföljer givetvis och det finns också en bra insatllationsvideo här på vår sida.

 

Material, färger och tillverkning:

Tapeten/ väggdekorationen är en papperstapet av bra kvalitet med ett högupplöst motiv i klara färger. Denna tapet är 100% återvinningsbar, innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen och är tillverkad i Europa.

Tapeten är FSC-certifierad och ingår i Forest Management Programme och ISO 14001 och möter kraven för en mer miljövänlig och hållbar utveckling av natur och skog.

 

Om Walltastic:

Denna barntapet är en del av vårt stora sortiment från engelska Walltastic - en europeisk marknadsledare inom tapeter och väggdekor för barnrummet som vunnit otaliga priser för både design och användarvänlighet. 

Det är inte svårt att sätta upp en tapet från Walltastic, men det kräver lite förberedelser och noggrannhet. Dekorationens bakgrund kommer i 3 lagom stora tapetbitar som enkelt sätts upp med medföljande dubbelsidiga tejp så att du inte behöver något klister, tapetbord eller andra märkligheter.

Tänk på att detta är en inredningsdetalj och ingen leksak, så placera väggdekorationen utom räckhåll för små barn. 

Fullständiga monteringsinstruktioner medföljer tillsammans med pedagogiska och tydliga bilder. I korthet sätts de tre bitarna av bakgrunden upp som en papperstapet, men med medföljande dubbelhäftande tejp istället för med klister (även om klister självklart också kan användas). Sedan viker man ett antal kuber från medföljande ark och använder dessa som distanser när 3D-detaljerna placeras på bakgrundsbilden med hjälp av dubbelhäftande tejp. 

Nedan hittar du även ett videoklipp som visar innehållet och hur monteringen går till. Klippet finns också på YouTube>>

 

Drift & produktion:  Wikinggruppen