3D pop out väggdekoration med Soider-Man från Walltastic Cool väggdekoration med Spindelmannen från Marvel och Walltastic Innehållet i lådan från Walltastic med 3D dekoration Walltastic 3D pop out Spider man Barntapet med Spiderman 3D Intruktioner 3D wall pop out

Barntapet 3D 152x121 cm

Spider-Man 3D Pop Out

Förvandla snabbt och enkelt ett helt rum med denna coola väggdekoration/ barntapet i 3D av alltid lika populära Spider-Man. En garanterad wow-faktor i varje barnrum!

Dekorationen innehåller förutom Spider-Man några av de mest populära och klassiska Marvel-skurkarna - Doc Ock, Venom, Lizard, Rhino, Green Goblin och Vulture.  Självklart är Spindelmannen mitt uppe i att rädda världen och visa skurkarna var skåpet ska stå!

Här får du actionhjälten som stor väggdekoration/fondtapet med riktiga 3D-detaljer som är enkla att montera och garanterat är en succé i barnrummet. Den här 3D-dekorationen som mäter 152x121 cm.

Väggdekorationen består av tre tapetvåder som enkelt sätts upp med medföljande dubbelhäftande tejp, särskilt framtagen för den här produkten. Dekorationen har härliga färger, är detaljerad och är självklart en licensierad och äkta produkt. Komplettera gärna med vår andra väggdekor med tema från Spider-Man.

Denna tapet från Walltastic är FSC-certifierad för miljö och hållbar utveckling.

 

Sammanfattning:

• 3D fondtapet för barnrummet med stor wow-faktor

• Storlek 152 x 121 cm

• Levereras i 3 st paneler + 8 st ark med 3D detaljer

 • I rulle dubbelsidig tejp för enkel installation medföljer 

• Innehåller inga gifter eller farliga ämnen. FSC certifierad för en hållbar värld.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Andra har även köpt
Drift & produktion:  Wikinggruppen