One Direction Circle One Direction Circle

Fototapet 270x253 cm

One Direction Circle

Cool fototapet med supergruppen One Direction. Älskar du också Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles och Louis Tomlinson? Då är det här tapeten för dig, men missa inte att även kolla in alla andra 1D-tapeter vi har i sortimentet.

Bilden har och har en riktigt skön känsla. Självklart är detta en officiellt licensierad produkt av absolut högsta kvalitet.

Tapeten är storleksmässigt anpassad för en hel fondvägg. Tapeten kan självklart anpassas i både bredd och höjd genom att trimmas ner när den sitter på plats. Är din vägg bredare så sätter du den bara mitt på väggen.

Tapeten är väldigt lätt att sätta upp. Den kommer i 6 smidiga bitar och du använder vanligt tapetklister för papperstapet. I priset ingår tapetklister helt gratis! Utförliga monteringsanvisningar på svenska medföljer självklart!

Innehåll:
Förpackningen innehåller en tapet i storlek 270x253 cm, som monteras i 6 bitar. Svensk bruksanvisning.

Material & färger:
Tapeten är en papperstapet av bra kvalitet med motiv från ett riktigt högupplöst foto. Tapeten är 100% återvinningsbar & innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen.

Om 1Wall:
Denna fondtapet är en del av vårt gigantiska sortiment från engelska 1Wall - en europeisk expert på fototapeter känd för högkvalitativa bilder.

Sammanfattning:
• Papperstapet. Klistret appliceras på tapetens baksida innan montering.
• Tapetklister ingår!
• Storlek 270x253 cm.
• Kommer i 6 våder.
• Enkel att sätta upp.
• Tål fukt, vattenstänk & att torkas av.
• Innehåller inga farliga ämnen.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Andra har även köpt
Drift & produktion:  Wikinggruppen