Nalle Puh barntapet Nalle Puh och sjumilaskogen som fondtapet Disney Nalle och Sjumilaskogen Tapet Disney Nalle Puh

Barntapet 184x254 cm

Disney Nalle och Sjumilaskogen

579 kr

Finns i lager
Finns ej i lagret
.

Finns ej i lagret
  •   Fri frakt!
  •   Skickas senast dagen efter beställning
  •   Öppet köp i 30 dagar

Barntapet med högupplöst motiv i väldigt bra kvalitet från  Komar. Nalle Puh och hans vänner i sjumilaskogen. Med denna fondtapet får du en fin dekoration som kan sättas på en större vägg och blir på detta sätt en modern inredningsdetalj.

Till denna produkt ingår dessutom tapetklister på köpet. I vårt stora sortiment av barn- & fondtapeter finns många fina motiv att välja bland och självklart har vi riktigt bra priser.

Tapeten är väldigt lätt att sätta upp och kommer i 4 smidiga bitar. Du anpassar tapeten i både bredd och höjd genom att trimma den i kanterna när den sitter på plats, så att den passar din vägg perfekt.  Tapetklister ingår så att du alltid har de bästa förutsättningarna att få ett perfekt resultat. Utförliga monteringsanvisningar på svenska medföljer självklart också!

Innehåll:
Förpackningen innehåller en tapet i storlek 184x254 cm (som monteras i 4 våder), tapetklister samt svenska instruktioner. Givetvis är det en äkta licensierad Disneyprodukt.

Material & färger:
Tapeten är en papperstapet av bra kvalitet med motiv från en noga utvald högupplöst bild. Tapeten är 100% återvinningsbar, innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen (A+ i test enligt franska VOC) samt är FSC-certifierad för miljö och en hållbar värld. Dessutom är tapeten öppen för diffusion, tvättbar och har mycket god ljusäkthet

Tapeten är tillverkad i Tyskland och håller helt enkelt hög produktkvalitet. Då den är luktfri, fått högsta betyg för låga utsläpp, är helt PVC fri och dessutom 100% återvinningsbar är det en perfekt tapet för barnrummet. Givetvis är tapeten en licensierad och äkta Disneyprodukt.

Sammanfattning:
• Papperstapet & tapetklister. Klistret appliceras på tapetens baksida innan montering
• Storlek 184x254 cm, 4 delar
• Luktfri, PVC-fri, tvättbar
• FSC-certifierad och 100% återvinningsbar
• Enkel att sätta upp - tapetklister medföljer
• Innehåller inga farliga ämnen (A+)

Drift & produktion:  Wikinggruppen