Fireman Sam som väggdekoration för barn 3D Pop Out från Walltastic 3D tapet med Brandman Sam från Walltastic som du inreder barnrum med Delar som ingår när du köper Fireman Sam 3D Pop Out tapet dekoration från Walltastic Fireman Sam som dekoration för barnrummet Låda med 3D tapet och Brandman Sam Instruktion för att montera 3D pop Out Walltastic

Barntapet 3D 152x121 cm

Brandman Sam 3D Pop Out

Förvandla snabbt och enkelt ett helt rum med denna fina väggdekoration/ barntapet i 3D av populära Brandman Sam / Fireman Sam. En garanterad wow-faktor i varje barnrum!

Du har antagligen sett honom på TV, bio och massor med andra ställen, men även för den som inte vet vem modiga Sam är så är ju brandmän alltid populära hos barn. Brandman Sam och kollegorna på brandstationen i Pontypandy är alltid redo att rycka ut.

Här kommer Brandman Sam som stor väggdekoration/fondtapet med riktiga 3D-detaljer som är enkla att montera och garanterat är en succé i barnrummet. Den här 3D-dekorationen som mäter 152x121 cm.

Väggdekorationen består av tre tapetvåder som enkelt sätts upp med medföljande dubbelhäftande tejp, särskilt framtagen för den här produkten. Dekorationen har härliga färger, är detaljerad och är självklart en licensierad och äkta produkt. Komplettera gärna med vår andra väggdekor med tema från Brandman Sam.

Denna tapet från Walltastic är FSC-certifierad för miljö och hållbar utveckling.

 

Sammanfattning:

• 3D fondtapet för barnrummet med stor wow-faktor

• Storlek 152 x 121 cm

• Levereras i 3 st paneler + 8 st ark med 3D detaljer

 • I rulle dubbelsidig tejp för enkel installation medföljer 

• Innehåller inga gifter eller farliga ämnen. FSC certifierad för en hållbar värld.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Drift & produktion:  Wikinggruppen