Disney Nalle Puh Kramar Disney Nalle Puh Kramar Disney Nalle Puh Kramar Disney Nalle Puh Kramar

Easy-Up 368x254 cm (Non Woven)

Disney Nalle Puh Kramar

1 099 kr

Finns i lager
Finns ej i lagret
.

Finns ej i lagret
  •   Fri frakt!
  •   Skickas senast dagen efter beställning
  •   Öppet köp i 30 dagar

Söt fondtapet för barnrummet med Nalle Puh, Nasse, Ior och Tigger. I softa pastellfärger och med en stil som påminer om en scrapbook ärdet här verkligen en fantastisk tapet för det lite mindre barnet. Bilden är högupplöst, trycket äkta digitaltryck och motivet är noga utvalt. Givetvis är det en äkta licensprodukt från Disney.

Den här barntapeten i tillverkad i slitstarkt non woven/ easy-up material är av hög kvalitet till ett riktigt bra pris. Tapeten har stort format för att täcka även en stor vägg (368x254 cm). Tapeten kan självklart enkelt anpassas i både bredd och höjd genom att trimmas ner när den sitter på plats så att den passar din vägg perfekt.

Dessutom ingår tapetklister i köpet.

I vårt stora sortiment av fondtapeter för barn finns många fina motiv att välja bland och självklart har vi riktigt bra priser.

 

Sammanfattning:

• Högkvalitativ non woven tapet & medföljande tapetklister 

• Storlek 368x254 cm

• Kommer i 4 våder

• UV-resistent/ bleks inte

• Enkel att sätta upp kant-i-kant, utan överlappning

• Tål fukt, vattenstänk & att torkas av

• Innehåller inga farliga ämnen

Innehåll:

Förpackningen innehåller en easy-up tapet i storlek 368x254 cm, tapetklister samt svenska instruktioner.

Fondtapeten kommer i 4 våder, vilket gör den smidig att montera. Tapeten kan självklart anpassas i både bredd och höjd genom att trimmas ner när den sitter på plats.

Svensk bruksanvisning medföljer givetvis.

 

Material, färger och tillverkning:

Tapeten är en easy-up tapet av hög kvalitet i non-woven-material (130g/ kvm) med motiv från ett riktigt högupplöst bild. Tapeten är 100% återvinningsbar & innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen.

Tapeten är tillverkad inom EU, av riktigt hög kvalitet och är ett säkert val för barnrummet. Givetvis är det en äkta licensprodukt.

Tapeten är väldigt lätt att sätta upp då ingen överlappning krävs. Du sätter helt enkelt tapetvåderna kant-i-kant. Tapeten kommer i 4 smidiga våder och du använder tapetklister för non woventapet. Du rollar direkt på väggen för absolut enklast möjliga uppsättning och behöver alltså inte något tapetbord eller andra märkligheter.

Tapetklister ingår så att du alltid har de bästa förutsättningarna att få ett perfekt resultat.

Utförliga monteringsanvisningar på svenska medföljer självklart också.

Andra har även köpt
Drift & produktion:  Wikinggruppen