Njut en liten smula gammal Njut en liten smula gammal

Väggtext

Njut en liten smula gammal

Njut en liten smula...

Väggtext i snygg design som påminner dig om att ibland varva ner och faktiskt bara njuta en stund av av livet. Med den snygga fjärilen är detta en väggtext utöver det vanliga som kommer att pryda ditt hem.

Väggordet finns i flera storlekar för att du ska kunna välja det som passar bäst hemma hos dig. Är du intresserad av större eller mindre så kontakta vår snälla kundtjänst - vi brukar lösa det mesta!

Tillgängliga storlekar (BxH):
Medium - 40 x 87 cm
Large - 50 x 110 cm
XL - 58 x 126 cm
Det här väggordet kommer i flera delar.

Material och färger:
Detta väggord tillverkas av elegant matt vinyl som är så tunn att texten ser ut att vara skriven direkt på väggen. Väggordet är tillgänglig i färgerna svart, vit, grå, silver och guld. Är du intresserad av andra färger så kontakta vår snälla kundtjänst - vi brukar lösa det mesta! Vill du ha ett färgprov så mejlar du också vår kundtjänst.

Om våra väggord:
Vi har tillverkat väggord sedan 2008 och vet att våra produkter håller allra högsta kvalitet. Därför vågar vi lämna en trygg 100%-nöjd-kund-garanti.

Våra väggord lämnar inget klister på väggen, men vi garanterar ändå att de sitter ordentligt i minst 5 år om de sätts upp inomhus.

>>>Läs mer om våra garantier här

Våra väggord har ingen bakgrund eller genomskinliga kanter, utan är precisionsutskurna ur vinylen. De levereras på en tejp som gör monteringen väldigt enkel och självklart medföljer en tydlig monteringsanvisning på svenska.

Sammanfattning:
* Väggord tillverkat i Sverige
* Finns i svart, vit, grå & silver
* 100%-nöjd-kund-garanti
* Lämnar inga märken
* 5 års garanti
* Inga kanter eller genomskinliga detaljerTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Andra har även köpt
Drift & produktion:  Wikinggruppen