Världskarta siluett Världskarta siluett

Väggdekor Enfärgad

Världskarta siluett

399 kr

Välj storlek

Välj färg

Du har valt: i färg


Finns i lager
Försäljningen av denna dekor är tillfälligt pausad, pga sjukdom. Vi planerar att senast i maj åter vara igång med produktionen.
.

Försäljningen av denna dekor är tillfälligt pausad, pga sjukdom. Vi planerar att senast i maj åter vara igång med produktionen.
  •   KÖP 3 VÄGGTEXTER, BETALA FÖR 2! 
  •   Fraktfritt över 500 kr (annars 49 kr)
  •   Tillverkas & skickas inom 3 vardagar
  •   Öppet köp 30 dagar & Nöjd-kund-garanti

Kartor är fantastiska. De kan påminna oss om våra drömmar, upplevelser eller helt enkelt bara vara vackra. Här har vi en av våra mest populära produkter - modern och klassisk på samma gång!

Populär världskarta helt utan genomskinlig bakgrund. En väldigt elegant och dekorativ dekor!

Väggdekoren finns i flera storlekar för att du ska kunna välja det som passar bäst hemma hos dig. Är du intresserad av större eller mindre så kontakta vår snälla kundtjänst - vi brukar lösa det mesta!

Medium - 45 x 90 cm
Large - 55 x 110 cm
XL - 65 x 130 cm


Sammanfattning:
* Väggdekor tillverkad i Sverige
* Finns i många olika färger
* 100%-nöjd-kund-garanti
* Lämnar inga märken
* 5 års garanti
* Inga kanter eller genomskinliga detaljer

Material och färger:

Denna väggdekor tillverkas av elegant matt kvalitetsvinyl som är så tunn att bilden ser ut att vara målad direkt på väggen. Väggdekoren är tillgänglig i en mängd olika färger. Vill du ha ett färgprov så mejlar du bara vår kundtjänst.

 

En kvalitetsprodukt som är enkel att använda:

Denna väggdekor har ingen bakgrund eller genomskinliga kanter, utan är precisionsutskuren ur vinylen. Den levereras på en tejp som gör monteringen väldigt enkel och självklart medföljer en tydlig monteringsanvisning på svenska.

 

Garantier:

Vi har tillverkat väggord och väggdekor sedan 2008 och vet att våra produkter håller allra högsta kvalitet. Därför vågar vi lämna en trygg 100%-nöjd-kund-garanti på denna produkt. Vår väggdekor lämnar inget klister på väggen, men vi garanterar ändå att den sitter ordentligt i minst 5 år om den sätts upp inomhus. 

>>>Läs mer om våra garantier här

Denna väggdekor kommer på en speciell överföringstejp för att smidigt kunna sättas upp även av den som aldrig tidigare gjort något liknande.

I korthet så "skrapar" du av själva dekoren på väggen och drar sedan bort tejpen. Kvar på väggen sitter då bara din nya vackra väggdekor!

>>> Här kan du läsa mer om monteringen (klicka) 

 

Andra har även köpt
Drift & produktion:  Wikinggruppen