Dekorplast - 90 x 300 cm - Silver med linjer Dekorplast - 90 x 300 cm - Silver med linjer Dekorplast - 90 x 300 cm - Silver med linjer

Dekorplast Premium (90 cm bred)

Dekorplast - 90 x 300 cm - Silver med linjer

Dekorplast är perfekt för den som gillar att inreda, förnya och förbättra sitt hem. Vårt Premium-sortiment av dekorplast består av verkliga kvalitetsprodukter. Materialet är extra kraftigt, tåligt och ytan på den här produkten har en exklusiv struktur

Genom att klä om istället för att köpa nytt får du en ny och fräsch känsla, samtidigt som du sparar både pengar och miljö!

Dekorplasten är självhäftande, väldigt enkel att montera och finns i massor av färger, mönster och strukturer. En perfekt produkt för att fräscha upp dörrar, möbler, garderober, skåpsluckor, väggar – ja i princip det mesta!

Tack vare att produkten är enkel att få ett perfekt resultat med till en väldigt låg kostnad har den blivit omåttligt populär de senaste åren. Du hittar den även under namn som kontaktplast, dekorfolie, designfolie, dekorationsfilm, möbelfolie och liknande.

Vi säljer dekorplast från en av Europas mest välrenommerade leverantörer – Linea Hogar Deco. Detta är en verklig kvalitetsprodukt. Dessutom är dekorplasten hela 90 cm bred, vilket underlättar enormt vid lite större projekt. När du köper denna produkt får du hela 3 meter på rullen.

Dekorplasten är 0,15 mm tjock vilket är rejält, men samtidigt är den enkel att arbeta med vid veck och hörn. Dekorplasten är tålig mot både stötar och fläckar och kan självklart rengöras ordentligt.

Filmen har klister på baksidan, men kan tas bort vid senare tillfälle om så önskas utan att lämna annat än några få klisterrester som enkelt kan torkas bort.

Tänk på att det är svårt att exakt återge en färg och nyans på bildskärmen, så beroende på dina inställningar och din skärms tillverkare kan bilden avvika något från den verkliga produkten.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Material:    100% PVC       
Filmens yta:  Struktur (embossing)
Tjocklek:  Ca 0,15 mm
Adhesiv:  Klister

 

 

Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Andra har även köpt
Drift & produktion:  Wikinggruppen