Grid Girl Grid Girl Grid Girl Grid Girl Grid Girl Grid Girl Grid Girl Grid Girl

Art Poster

Grid Girl

149 kr

Välj storlek
Välj ram
Finns i lager
Leveranstid 5-10 arbetsdagar
.

Leveranstid 5-10 arbetsdagar
  •   Fraktfritt över 500 kr (annars 49 kr)
  •   Leveranstid 5-10 arbetsdagar, ej expressleverans
  •   Öppet köp i 30 dagar

Digitaltryckt poster i stilren design och exklusiv stil. En modern art print  med skarpa detaljer och fin matt ytfinish. Vårt premiumpapper i kombination med moderna tryckmetod garanterar perfekt bildkvalitet och färgåtergivning. Du väljer själv om du vill köpa till passande ram för en komplett tavla.

Färg och attityd! Kvinnlig styrka och modernt konstnärskap. I sann "pop art style" får du en modern vibe och en sällan skådad "coolness" i hemmet.

Detta print har en tryckt passepartout som ramar in motivet på ett vackert sätt. Du väljer själv storlek på ditt konstverk efter tycke och smak. Komplettera gärna med våra andra motiv i samma serie för en ännu finare vägg.

Tillval: Exklusiv tavelram av äkta trä. Transparent akrylglas skyddar och förhöjer intrycket av din art print. Det kristallklara glaset garanterar samtidigt att färgerna behåller sin lyster. Finns i alternativen vit, svart och ek. Om du väljer att även köpa till ram så är denna givetvis anpassad perfekt till den storlek du valt på ditt art print.

Art print: Digitaltryckt med högkvalitativt bläck på premiumpapper 155 g/m2. Fantastisk bildåtergivning och åldersbeständig kvalitet.

Tavelram: Äkta trä i högsta kvalitet. Finns i färgalternativen vit, svart eller ek. Transparent kristallklart akrylglas. 

Art print. Digitaltryckt med högkvalitativt bläck på premiumpapper 155 g/m2.

Köpa gärna till passande kvalitetsram i äkta trä. Finns i vit, svart eller ek.

Passar utmärkt att kombinera med nedanstående produkter i samma serie.

Vi har även satt ihop ett komplett tavellcollage där denna produkt ingår. Perfekt för dig som vill få en professionell tavelvägg ihopsatt utan att behöva anlita dyra experter.

 

Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Andra har även köpt
Drift & produktion:  Wikinggruppen