Rocky Shores Rocky Shores Rocky Shores Rocky Shores Rocky Shores

Glastavla 120x40 cm

Rocky Shores

359 kr

Finns i lager
Finns ej i lagret
.

Finns ej i lagret
  •   Frakt endast 49 kr (fritt över 800 kr)
  •   Beställ före 12:00, så skickar vi samma dag
  •   Öppet köp i 30 dagar

Exklusiv tavla med högblank finish av härdat säkerhetsglas för din vägg. Fotot är applicerat direkt på baksidan av en 4 mm tjock glasskiva, vilket ger bilden extra lyster och djup.

Stämningsfullt motiv med underbara färger när solen träffar klipporna vid den vackra kustlinjen. Tavlan storlek och och dess fantastiska motiv drar blickarna till sig och glaset förstärker fotots nyanser, djup och detaljer.

Sammanfattning:
* Glass Art - en exklusiv glastavla
* Storlek 120x40 cm
* Professionellt foto med klara färger
* Motivet direkt applicerat på baksidan av glaset
* Högblank finish och polerade sidor ger djupeffekt
* Härdat säkerhetsglas av tjocklek 4 mm
* Fästen för enkel och säker upphängning ingår

Tillgängliga storlekar (bredd x höjd):

Large - 120 x 40 cm

 

Om våra glastavlor:

Glastavlorna har motivet tryckt på ett fotopapper av absolut högsta kvalitet, vilket under en avancerad process applicerats direkt på glasets baksida. Det ger en högblank finish och klara färger. Tavlans polerade sidor förstärker känslan av djup.

Våra motiv är noga utvalda och perfekt anpassade till den moderna tekniken och tavlornas format. I många fall är fotona tagna av internationella världskända fotografer.

Glaset består av härdat säkerhetsglas, vilket inte skall förväxlas med de billigare alternativen av akrylplast /plexiglas på marknaden. Det härdade glaset är många gånger starkare än vanligt glas, men om det trots detta ändå skulle gå sönder spricker glaset i tusentals små bitar vilket kraftigt minskar skaderisken jämfört med långa vassa skärvor.

Upphängningen sker säkert med hjälp av väggplattor fästa på tavlans baksida. Plattorna gör att din tavla kommer nära inpå väggen. Du ordnar själv skruv/ krok beroende på materialet din vägg består av.

Drift & produktion:  Wikinggruppen