Canvastavla Abstrakt - Klot med blommor

Canvastavla i snygg design. Klot av blommor som svävar och ger den mest fantastiska känslan till ditt rum.

Tavlan har motivet snyggt uttänjt även på tavlans sidor. Färgerna är naturliga och djupa. Duken är en riktig art-canvas med matt yta och hög kvalitet. Här slipper du helt spruckna hörn, vilket är vanligt när sämre material används. Duken, som är av typen art-canvas, ger ditt motiv en verklig kvalitetskänsla genom sin fina struktur. Ramen den är uppspänd på är en äkta kilram.

Tavlan monteras för hand och är ett gediget hantverk, vilket inte ska förväxlas med stormarknadernas massproducerade upplagor. Varje tavla inspekteras och kontrolleras före leverans så att allt från tryck till ram och hörn är perfekta!

Oavsett tillverkare finns det alltid en liten risk att en canvasduk med tiden förlorar lite av sin spänst och bli lite vågig, särskilt om den utsätts för fukt eller stora temperaturväxlingar. Med våra ramar kan du själv mycket enkelt efterspänna, utan att behöva montera av duken. Det garantera dig ett perfekt resultat under många, många år.

Ramarna är av knappt två centimeter djupa (alltså själva kanten på tavlan). Det ger bra stadga och borgar för en kvalitetsprodukt rakt igenom!


Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Andra har även köpt
Drift & produktion:  Wikinggruppen