Studentskylt 70x50 cm

Prästkragar Rosa

299 kr

Enkel eller dubbel?

Ladda upp bild eller foto med posten?

Välj färg

Du har valt: i färgVar vänlig ange följande:
Finns i lager
Finns ej i lagret
.

Egen bild

Här kan du ladda upp din egen bild. Välj en bild i din dator och klicka på "Ladda upp". Endast bild-filer fungerar.

Finns ej i lagret
  •   Frakt endast 49 kr (fritt över 800 kr)
  •   Korrektur mailas alltid före tillverkning
  •   Tillverkas och skickas inom två veckor

Komplett regnsäker studentskylt av hög kvalitet för en billig peng! Detta är absolut en studentskylt för dig som vill ha det bästa, men inte vill behöva betala mer.

Färdig att användas direkt och med en högre kvalitet än någon konkurrent vi stött på!

Storleken är hela 70 x 50 cm och själva skylten är 3 mm tjock och tillverkad av en lätt väderbeständig plastskiva. Träpinne och självhäftande tejp för att fästa denna medföljer självklart.

Beställer du en dubbelsidig skylt får du två skyltar som fästs på vars en sida om pinnen så att skylten syns lika bra framifrån som bakifrån.

Skylten klarar regn och rusk, så det finns inget behov av laminering eller fula plastpåsar om vädret skulle vara lite trist på den stora dagen. Kvaliteten är långt utöver vad som är vanligt.

Skylten tillverkas & skickas inom 2 veckor.

----------------------------------------

Har du ett foto digitalt, så bifogar du det med din beställning med hjälp av knappen här ovanför. Om du senare skulle komma på att du glömde bifoga fotot, så maila bara över det till vår kundtjänst tillsammans med ditt ordernummer så fixar vi allt.

Har du inget bra digitalt foto så hjälper vi dig att skanna in ett vanligt pappersfoto. Du väljer bara alternativet ”Skickar med post” ovan. Sedan skickar du ett vanligt foto till oss med Posten. Märk ditt foto med ordernumret du får efter att du gjort beställningen hos oss, så vi vet vilket foto som är ditt.

Fotot sänder du till adressen:

Unikgruppen Sverige AB, Andesitgatan 23 C, 254 68 Helsingborg

Självklart skickar vi tillbaka ditt foto tillsammans med leveransen av skylten :-)

----------------------------------------

Du anger själv namn, klass & datum samt vilken färg du vill ha på namnet sedan gör vi resten!

Studenten tar du bara en gång i livet och just därför är det viktigt att välja rätt. Hos oss har du flera olika mallar att välja på och kan därför hitta den som passar just din student bäst! Vad sägs om en rosa studentskylt, en klassiskt blågul eller en stilren med vit ram?

Har du speciella önskemål så kontakta oss. Vi brukar lösa det mesta!

Din färdiga produkt kommer att se ut som bilden visar med undantag av storleken på namnet som beror på hur långt det är. Vi fyller ut skylten med namnet precis som bilden visar.

Datumet kommer också att skrivas ut med den design skylten visar.

Fotot zoomar vi in efter bästa förmåga med hänsyn till fotots bildkvalitet.Om du har speciella önskemål skriv gärna ett litet meddelande.

Vi skickar en korrektur till den mailadress du anger och tillverkar skylten först efter att du godkänt denna, så att du alltid får en skylt du är 100% nöjd med. Har du inte svarat på vårt korrektur-mail inom två veckor förutsätter vi att du vill ha din skylt enligt förslaget och skickar studentplakatet till dig.

När du får din studentskylt kommer den förberedd att användas. Pinnen ligger av praktiska skäl bredvid skylten, men allt är förberett med en självhäftande tejp så det är bara att trycka ihop dessa och börja använda skylten. Träpinnen är ca en meter lång och den självhäftande tejpen otroligt stark, så du behöver inte oroa dig för att den ska lossna.

Om du beställt en dubbelskylt så kommer två identiska skyltar tillsammans med pinnen. Pinnen har sjävhäftande tejp på två sidor och du trycker bara skyltarna på plats på för att få en snygg skylt som syns lika bra framifrån som bakifrån.

Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Andra har även köpt
Drift & produktion:  Wikinggruppen