Fönsterfilm (statisk)- Frostad Rutor Fönsterfilm (statisk)- Frostad Rutor Fönsterfilm (statisk)- Frostad Rutor Fönsterfilm (statisk)- Frostad Rutor

Fönsterfilm (statisk)- Frostad Rutor

Notera att flera storlekar är tillfälligt slut, pga stor efterfrågan. Vi beräknar ha alla storlekar i lager i mitten av september!

Frostad fönsterfilm utan klister som hindrar insyn och samtidigt är ett enkelt, billigt och praktiskt sätt att slippa direkt solljus. Med en lättmonterad fönsterfilm i frostat/ suddigt utförande med snygga rutor skapar du en väldigt trivsam inomhusmiljö på några minuter.

Denna fönsterfilm har många fördelar och är av verkligt hög kvalitet. Fönsterfilmen...
* hindrar insyn
* stoppar UV-strålning och minskar därför blekning av möbler, tavlor etc.
* fungerar som en extra skyddsfilm för rutan. Går din ruta någon gång sönder håller filmen kvar det mesta av splittret och hindrar ytterligare skada.

Filmen har inget klister på baksidan utan fästs ”statiskt” på fönstret. Det gör att den är enkel att sätta upp, ta ner och flytta till ett nytt ställe. Självklart helt utan att skadas eller lämna några märken på fönstret.


Fönsterfilmen tar bara ett par minuter att få på plats. Så här gör du:
1) Rengör rutan och mät storleken.
2) Skär/klipp filmen något större än ytan.
3) Fukta fönstret, t.ex med en blomspruta.
4) Ta bort skyddspappret från baksidan. Måtta in filmen och stryk ut mot sidorna.
5) Ta en torr duk och tryck eventuella luftbubblor och vattendroppar från mitten och ut mot sidorna.
6) Ta en linjal och skär försiktigt längs sidorna för att ta bort eventuellt överflödig film. Tycker du detta moment verkar svårt så var bara extra noga när du skär ut din fönsterfilm och monterar den. Kanske gör du den rentav några millimeter mindre än fönsterrutan?

Eftersom fönsterfilmen inte har något klister är det bara att försöka igen om du inte blev helt nöjd med passningen. Det går helt enkelt inte att misslyckas!

Filmen fäster du på fönstrets insida. Det bör vara minst 15 grader i rummet för att den ska fästa ordentligt och vara enkel att arbeta med. Fönsterfilmen bör inte placeras så att den hamnar direkt under rinnande vatten.


Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Andra har även köpt
Drift & produktion:  Wikinggruppen