Frostat insynsskydd Fönsterfilm(45 x 200 cm)

Frostad fönsterfilm till superpris! Priset gäller en 45 cm bred och 200 cm lång fönsterfilm.

Detta är vår mest populära modell - ”Frost Standard”. En frostad fönsterfilm i ljust grå färg som hindrar insyn och fäster helt utan klister.

Självklart har vi fönsterfilmen i flera olika längder och bredder! Du väljer själv den storlek som passar dina fönster bäst!

Filmen har inget klister på baksidan utan fästs ”statiskt” på fönstret från insidan. Det gör att den är enkel att sätta upp, ta ner och flytta till ett nytt ställe. Självklart skadas filmen inte och lämnar inga märken på fönstret.

Frostad fönsterfilm är ett bra insynsskydd och samtidigt ett enkelt, billigt och praktiskt sätt att slippa direkt solljus. Med en lättmonterad fönsterfilm i frostat/ suddigt utförande skapar du en väldigt trivsam inomhusmiljö på några minuter.

Denna fönsterfilm har många fördelar och är av verkligt hög kvalitet. Fönsterfilmen...
* Hindrar insyn
* Stoppar UV-strålning och minskar därmed blekning av möbler, tavlor etc.
* Fungerar som en extra skyddsfilm för rutan. Går din ruta någon gång sönder håller filmen kvar det mesta av splittret och hindrar ytterligare skada.

Eftersom fönsterfilmen inte har något klister är det bara att försöka igen om du inte blev helt nöjd med passningen. Det går helt enkelt inte att misslyckas!

Fönsterfilmen tar bara ett par minuter att få på plats. Så här gör du:
1) Rengör rutan och mät storleken.
2) Skär/klipp filmen något större än ytan.
3) Fukta fönstret, t.ex med en blomspruta.
4) Ta bort skyddspappret från baksidan. Måtta in filmen och stryk ut mot sidorna.
5) Ta en torr duk och tryck eventuella luftbubblor och vattendroppar från mitten och ut mot sidorna.
6) Ta en linjal och skär försiktigt längs sidorna för att ta bort eventuellt överflödig film. Tycker du detta moment verkar svårt så var bara extra noga när du skär ut din fönsterfilm och monterar den. Kanske gör du den rentav någon millimeter mindre än fönsterrutan?Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Andra har även köpt
Drift & produktion:  Wikinggruppen